Jeg stødte på Lasses bog, da jeg var et smut forbi blogland. Og Lasse har sin bog – PR – liggende til fri download. Nu er jeg typen, der dagligt skal slæbe en bærbar computer med på arbejdet – og dermed tænkte jeg, at jeg kunne spare lidt vægt ved for en gang skyld at læse en bog i PDF format – fremfor papirformat.

Bogen er en rejse ind i PR verdnen, med alle dets buzzord og uigennemskuelige undersøgelser. En rejse, der forsøger undervejs at skabe lidt mere overblik over, hvad begrebet også kan dække over – nemlig den rene og skære ingenting. Varm luft.

Christian er en svindler, der lever fra hånden til munden ved charmerende at tømme kontorbygninger for bærbare computere og des lige – når han ikke spiller på nettet eller fusker andre steder,han kan komme til.

Ved et rent tilfælde ender han som ansat hos et respektabelt PR firma. Og her kan hans kringlede hjerne rigtig tage fat – for her er langt flere muligheder for snyd og bedrag, end der nogensinde har været penge i de bærbare computere. Hans charme, interlekt og snuhed bærer ham langt hen af vejen.

Langt ind i bogen tænkte jeg “hvad skal jeg dog vide dette for”. Alt er meget dokumentaristisk beskrevet. Ingen detaljer er med, uden at de bliver beskrevet utrolig virkelighedsnært. Ikke desto mindre formår Lasse at ende op med at give en rigtig go forklaring på, hvorfor tingene er som de er. Slutningen er intet mindre end hårrejsende. Alle stumper samles – og bogen giver mening på et langt højere niveau.

 

Mange tak for læsningen. Det er en flot bog.. Så venner: Ud og køb bogen “PR” af Lasse Hjorth Madsen, når jeg nu sådan har nasset mig til en læsning. Er du lige så nærig som mig, kan du downloade den her hos Lasse.

/ Bog

3 Replies

  1. Tak for omtalen og for interessen, og dejligt at du blev underholdt af PR. For god ordens skyld, skal jeg lige nævne, at gratis-download-festen desværre er forbi nu. Det var en begrænset periode. Faktisk ER læseoplevelsen nu også langt bedre med en “rigtig” bog. Jeg ved det, for jeg har prøvet både skærm, løsblade og bog rigtig mange gange …
    Bedste hilsner, Lasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *