Jep, jeg har fået nyt job. Jeg starter 1/11-2005. Arbejdsopgaverne i forhold til beskrevet kunne ikke være bedre – det er helt nøjagtigt hvad jeg ELSKER at lave. Og arbejdstiderne – 26 timer om ugen – kunne ikke være bedre. Arbejdsånden minder meget om noget, jeg har prøvet før – som jeg elskede.. så nu glæder jeg mig bare til at starte. Eneste ting, der bliver lidt spændende er det faktum, at vi kun er tre på kontoret. Det er intimt og tæt. Og det gør, at der ikke rigtig er nogen steder at "gå hen" hvis der er en kollega, man ikke rigtig kan med. Men jeg har mødt dem – og de virker som mennesker, jeg sagtens ville kunne arbejde sammen med – også over tid.

Jeg ville lige vente med at skrive det sådan helt officielt til jeg havde fået sagt det på mit nuværende arbejde. Det er nu gjort.

Nu skal det gamle arbejde "lukkes" ordentligt. Jeg fik talt med min chef, som ønskede mig held og lykke – og som samtidigt åbnede for, at vi fremtidigt kunne tale sammen. Jeg kunne komme timebetalt og kigge lidt på deres ting, hvis jeg ville. Det må tiden vise, om det bliver til noget. Jeg var ret bange for, at mit nuværende arbejde skulle blive sure – og fryse mig ude i den sidste tid .. men det lover ikke desto mindre rigtig godt. Jeg vil helst gå som "gode venner".. og det ser det ud til, at jeg får lov til.  

 

/ arbejde

12 Replies

  1. Ja, ja Sanne – bare blær dig!!!
    Og jeg bliver også forvirret nu, hvad hedder jeg lige? – sært, den debat har vi vist haft en enkelt gang før i et andet forum. Føler mig efter hånden lidt splittet
    /Kris, Tina, Maria, Karen (række følgen er tilfældig)

  2. Altså – Kristina og Sanne, kan I ikke læse indad?? At skrive KrisTINA er bare en understregelse af, at I før har brokket jer over “Kris” tiltalen. Men nej nej – med det samme, så tror I at nu skal vi kalde konen for Tina, Putte, Pjevs eller Trold …. holder mig bare til Kris ordet gør jeg!

  3. Øjjjjj hvorfor er jeg altid den SIDSTE der får noget at vide??? – hvor er det henne, hvad skal du lave…..
    Nå men stort tillykke med jobbet
    knus
    Kristina

  4. Du er IKKE den sidste KrisTINA – for det er jeg! Sådan var det også med brylluppet og sikkert også med mange andre ting, så jeg har vænnet mig til det.
    Hvor vildt Pernille – du havde jo ikke forventet det. TILLYKKE!!!
    Knus

  5. Hvorfor skal vi nu kalde hende TINA??? Jeg kan ikke følge med i det der slynge-slang! Tilgengæld ved jeg en masse om det nye job og jeg HAR allerede sagt tillykke mange gange :o)

  6. Tillykke Pernille, det var vist også tiltrængt med arbejdstiderne der hvor du er nu.
    Jeg ønsker dig lykke til på det nye arbejde.
    Knus Carina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *