Jeg tog 16 minutters sol. 16 minutter. Sidst jeg var i sol, var den mindste tid, man kunne tage 30 minutter – og derfor mente jeg, at 16 minutter da ville være ALT for lidt. Jeg læste godt nok brugsforvirringen, der egentlig sagde, at jeg nok bare skulle have 10-12 minutter .. men altså herregud: 16 min!

Jeg er officielt en spade.

Av

Det startede med, at jeg syntes mine knæ kløede. Og da jeg chattede med Henriette, kunne jeg i webcam’et se, at jeg var blevet rød på halsen. Men ork – det var bare begyndelsen. Min krop er ræverød overalt. Mine knæhaser brænder. Min mave – og ikke mindst mine bryster – har fået den der dybe røde farve, hvor man slet ikke er i tvivl om, at bh måske ikke lige er den festligste ide lige idag. Det er min ryg nu også taknemmelig for – for den er om muligt endnu mere rød. Alene når jeg sidder og skriver her, kan jeg mærke muskler i min ryg, der arbejder, fordi mine fingre kører over tastaturet. Og hver muskel der arbejder, gnider mod den bluse, jeg trods alt må have på, for at kunne holde ud at være til.

Natten har været lang.. Lagnet har bare skulle lave en lille fold, så har min ryg brokket sig i så høje veninger, at jeg har måtte vågne – glatte lagen, vende dyne – for jeg igen har kunne finde lidt ro. For det er den næste ting: Min dyne er blevet til en supergenerator af varme. Jeg skal kun lige tage den over mig – kold og indbydende – før den med turbofart antager temperaturer, der ikke tilnærmelsesvis er menneskelige.

 

Det sjoveste er alligevel, når Jonathan hopper op på min ryg, for lige at kæle lidt. Man er vel den selvopofrende mor, der lader sit kære afkom få sin vilje – mens hvis knægten kunne se min ansigtsudtryk, tror jeg nu alligevel, han ville vente til imorgen.

“Jeg bliver aldrig rød” – det passer normalt også. Men 16 minutters sol var nok til at slå mig ud.

Den gode nyhed er, at mit overskæg er forsvundet i den proces min krop har været igennem for at gå fra normal vinterhvid – til rødvinsrød 🙂

7 Replies

  1. Tror du måske dit overskæg er svitset af??? Eller måske spontant brudt i brand mens du sov?? Eller måske er det sådan en periodisk ting lige som mislyde på biler – sådan et “kommer når timingen er skidt” overskæg….. Held og lykke med din skoldning – nu ved du hvad sommer er for mig :o)

  2. Nååååååårh… det så slemt ud i går på halsen, så det må være meget yndigt hvis det er over hele kroppen!!! Måske kan du få en statistrolle som kogt hummer i nyindspilningen af Dødensgab??
    Gnæk fra Henriette

  3. Du ER en spade – det tænkte jeg allerede i går, da jeg læste at du havde taget 16 min. i stedet for de 8 min. man mindst skal tage. KLOVN!!! Måske du skulle vente lidt med at tage anden gang???

  4. Det er sq egentlig også meget heldigt at du ikke lige gjorde det dagen før brylluppet… Kh julie, der selv engang begik samme fejl. De moderne tider er kommet bag på folk, som dig og mig, Pernille.

  5. Måske du skulle være RIGTIG meget med på noderne og købe selvbruner næste gang *G*
    (i den forbindelse skal nævnes at det er ret vigtigt at få skidtet smurt jævnt ud, ellers får man giraf-lignende pletter, og jeg indrømmer blankt at de pletter klæder giraffen bedre end de klæder mig…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *