Jan og jeg skal giftes. Vi skal fejre vores kærlighed til hinanden d. 20. august 2005.

Men det er jo i virkeligheden så meget meget mere.

D. 20. august 2005 skal vi fejre, hvor vi kom fra – hvor vi er – og hvor vi er på vej hen. D. 20. august skal jeg hylde mit liv – vores liv.. Og ikke bare Jans og mit – men også vores børns – og ikke mindst vores aners.

Jeg ville have elsket, hvis min farmor kunne have deltaget i ceremonien. Jeg ville have elsket, hvis hun kunne sidde der og tude i sin monograferede næseklud. Jeg ville have elsket, hvis Olde Marie havde knebet min datter ind til sig – mens Jan og jeg sagde Ja til hinanden. For vi er her på grund af vores forfædre. Vi er her fordi de foretog de valg i deres liv, som de gjorde.

Ligesom de valg jeg foretager mig, har en effekt på min datter – og på min søn. De valg VI – min kommende mand og jeg – foretager os.

D. 20. august siger Jan og jeg "ja" til hianden - men vi omfagner over dermed det liv, vi allerede har levet – og det liv, der kommer. Når jeg siger Ja til Jan – siger jeg Ja til den skæbne, jeg har haft til nu – og alt hvad der måtte godt - godt som skidt.

Men en rygsæk af vidunderlige familiemedlemmer, der alle som een er årsag til min færd, er min ballast god til at tackle fremtiden.   

/ Bryllup - Jan og Pernille

One Comment

  1. Jeg sidder og bliver helt vildt rørt… Man er vel et gammelt sentimentalt tudefjæs… åbenbart.
    Knuser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *