At ordne værelse.

Hvorfor er det, at man altid kommer i tanke om, hvor hårdt det er at male og ordne værelse, når man først ER igang?

Jonathans værelse trænger til en ordentligt omgang. Og det skal det så have. Nu er værelset blevet blåt og fint – og nu mangler vi bare, at gulvtæppet skal tørrer, så vi kan få fat i de nye møbler og få dem på plads. Hele dagen imorgen kommer til at stå på IKEA møbel samling, hvilket jo er en udsøgt fritidsfornøjelse på lige fod med hækling og løsning af sudoku.

Ferie kan bruges på mange ting. At ordne børneværelse er bare een af dem. Når ferien er slut er der kun een ting tilbage: Stuen. Helt hvad der skal ske med den – og hvornår det skal ske, er der endnu ikke taget stilling til.IMG 0763

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *