Moar

Jonathans nyeste bedste ord er “moar”. NU har han fanget, hvad ordet kan bruges til – og han bruger det konstant for at få min opmærksomhed.. som jeg i overflod giver ham.. bare han bruger “ordet”

Vi tog ned til vores venner idag. Jonathan løb rundt i haven lige foran mig, mens jeg fik en snak med min veninde. “Moar” lød det – umiskendeligt og Jonathansk klingende… Jeg SPRANG op .. “Det er MIG” proklamerede jeg med slet skjult stolthed, idet jeg springer ud af døren, for at assisterer min søn 🙂

Der går kun et øjeblik – så lyder ordet igen. Denne gang er det venindes datter.. Hun er lige 1½ år ældre end Jonathan – og ordet “mor” har hun kunne MEGET længe nu.. Og forskellen var slående.. for min veninde sukkede og spørger tilbage om alt er ok. Det er det naturligvis… så vi kan tale videre.

Det er sjovt at se, at et ord, med så meget indhold, kærlighed og forståelse også bliver slidt i brug 🙂 Og det er en hel underlig tanke – at også jeg om lidt ser det som den største selvfølge, at mit barn kalder på mig.

 

3 thoughts on “Moar

 1. Ja det er jo Peter og ulven om igen :o))) Bare vent, når du har hørt ordet nok til at du kan blive siddende når der kaldes, lære barnet et nyt trick – “MIN mor” lyder det højt og stolt og så er du allgevel nødt til at komme :o))

 2. jeg er bare SÅ stolt over at min datter på 15 måneder kan sige MOR. (Min søn synes ikke det var et vigtigt ord at lære 🙁 det kom efter både bil og gravko…)

 3. Hej Mamma..
  Det er også det vi brokker os over herhjemme. Jonathan kan 5 billyde – og 2 betegnelser for bil (iilll og buuu – som betyder bil og bus) før “MOR” kom på banen 🙁
  Men det er da altid noget, man kender eens prioritet.
  Og hej Sanne.. 🙂 Nu vil jeg så glæde mig til det.. selvom der vist går lidt tid, før der ligefrem er TO ord i sammenhæng 🙂
  Med venlig hilsen
  Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *