*suuukk*

Her ligner noget, der er løgn. Der trænger så meget til en støvsuger og en klud på alle vinduesflader. Her er så gennemnusset, at det er helt vildt.

Derfor har jeg sat mig for, at lave “projekt ryd 100 ting op”. Jeg går og tæller – så jeg ikke sætter mig for godt til rette. Hver gang jeg rejser mig, skal jeg lige klare 100 ting rundt om i hele huset..

Og jo – det hjælper – det pynter. Strømper er endt i vaskekurven. Sengetøjet er kommet af dyne og pude og er nu klar til vaskekælderen – og 8 maskinfulde køre allerede. Jonathans FisherPrice figurer er ryddet af vejen – og toget lagt i skuffen. Jeg er effektiv og god når jeg går igang.

Eneste minus er, at Jonathan har sit eget projekt kørende.. Projekt “Det mor lægger væk, tager jeg frem” – så trods TIMERS ihærdig indsats, er jeg STADIG ikke klar til at støvsuge – og jeg har lige samlet den lille traktor op for 4. gang

Må man godt glæde sig en LILLE BITTE smule til min dejlige dreng skal i vuggestue?

/ Hjemme hos os

4 Replies

  1. ha ha, det er en god leg. Den kender vi godt herhjemme. Men du gå gerne glæde dig til han skal i vuggestue – det hjalp bare ikke her, men det siger vist lidt mere om mig ;-D
    og bedring med den ventre-orienterede forkølelse. den er heldigvis løbet forbi mig (7-9-13)
    kh TRine

  2. Det kender jeg sjovt nok også godt. Det er som om, at når mor nu har fat i de der før så uinteressante ting, så er de pludselig toppen af poppen – så hvis jeg rør ved det, så skal hun lege med det – hvilket direkte modarbejder enhver oprydning!

  3. Kære Pernille
    Hov, hvor blev jeg glad da jeg opdagede at Julies smartlog henviser til din. Her har jeg gået og manglet dine dejlige indlæg.
    Håber du har det godt
    Mvh “aktionwoman” eller Tine

  4. Ja altså det afhjælper vuggestuen ikke – Martin er 3 og han gør det i stor grad stadig ;))
    Det ER beelastende at rydde det samme om en milliard gange. Kender det ALT for godt:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *