Et hurtigt bad, så skal jeg i Rødovre Centrum med en dejlig veninde.. Og hvad gør Jonathan mens jeg står i badet? Lægger telefonen ned i sit eget badekar – hvor der ligger 2 cm vand i bunden.

SHIT..

Veninden og jeg skal ringe sammen for at funde ud af hvor vi mødes,- og jeg har kun den ene telefon.

 "Isæt sim-kort" Jeg kan godt regne ud, at NOGET er blevet vådt, når telefonen pludselig ikke længere ka huske, at der er et SIM kort i. Jeg åbner op og tørrer det bedste jeg har lært.

Intasta pinkode – siger min telefon nu. Som resultat af en halvvejs drukning taler min mobil telefon nu svensk. Det kan jeg leve med.. Men hvad med at tale i den – duer det? '

Telefonen ringer – underligt. Dingelinge…..ihhhhhhhhhhhhuuu…

Jeg tager den.. Jeg kan trods alt høre den. I den anden ende – meget meget langt væk i den anden ende – taler min kærsten.. "Har du telefonnumeret til". "TAL TYDELIGT" siger jeg meget hør. "JONATHAN HAR DRUKNET TELEFONEN" … Jeg kan høre han griner i den anden ende.

Jeg har en MEGET dyr søn i mobiltelefoner… *suk*

Konklusionen må være, at en 3 telefon KAN tåle vand – i begrænset mængder – og hvis man kan leve med at telefonen efterfølgende taler svensk.

/ Min Emil, Min søns anekdoter

2 Replies

  1. Uha – “hans rækkevide” er et MEGET vidt begreb. Der er meget FÅ steder min knægt ikke kan komme med lidt fingerfærdighed og en stol eller en kasse 🙂
    Så – det er svært IKKE at lægge den i hans rækkevide 🙂
    Mange hilsner Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *