Jonathan har nogle meget veldefineret fornemmelser for, hvor ting har deres plads. Desværre stemmer de så ikke helt overens med resten af familiens..

F.eks. fjernbetjeningen.. Den høre hjemme i et glas. Er der flere glas at vælge i mellem, så vælger man det, der er mest væske… fortrinsvist mælk.

Eller telefonen. Det er ikke så få gange efterhånden at mappen i vores reol har ringet.. Af en eller anden årsag, så er det der, Jonathan mener, telefonen skal ligge, når han er færdig med den. En enkel gang var det vores printer der ringede !!

Mor og Jonathan er ret uenige om adskillige af tingenes rette plads. F.eks. kommer mor ret tit og rydder Jonathans puslespil ud. Det vil siger, at hun tager brikkerne og putter ned i puslespillet. Nu har puslespillet lyd, så det øjeblik hun gør det, så lyder det højt som en ambulance eller et tog – og så kommer jonathan hurtigt og retter fejlen. Brikkerne skal da ikke ligge i puslespillet – så er der jo ikke noget ved det.. De skal ligge spredt ud over legetæppet – og med en enkel brik UNDER legetæppet.

Når storesøster glemmer at lukke døren, så er det at Jonathan rigtig kan komme igang. For derinde er den altså HELT gal. Storesøster og mor har en mærkelig ide med at putte al storesøsters tøj ind i et skab ! Så kan man jo ikke se det!!! Så det får Jonathan musestille og meget hurtigt rettet på… Og når storesøster så kommer hjem, så ligger ALT tøjet lige midt på gulvet – så man UMULIGT kan undgå at lægge mærke til det. Mærkelig nok er det ikke noget storesøster på nogen måde udviser taknemmelighed for.

På et eller andet tidspunkt får han os det vil lært 🙂

/ Min Emil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *