"Jeg har fået ny bil" stod der pludslige på msn.. "Skal jeg komme og hente dig?" Øhhhh… Ja – jeg vil da gerne se din nye – Ford Escort fra 1995. Så jo – hent du og bare..

Og så var det Sanne grinende fortalte, at hun da iøvrigt slet ikke havde købt den – det var bare en låne bil.. men nu måtte jeg jo køre med hende 🙂

Vel hjemme hos hende, måtte jeg snigte nogle risdesserter ud i hendes køleskab. Det lykkedes naturligvis ikke – Sanne opdagede det – og var voldsomt fornærmet over, at vi havde taget mad med hjemme fra – men når nu hun serverer tomat i tomat – med fisk nedenuden – så tør jeg jo dårligt andet 🙂 Risdesserterne var sådan set bare til Jonathan … som da også nød dem, da den tid kom.. og han ænsede næsten ikke den grædende kvinde i hjørnet – der stakatoagtigt gentog "De kan ikke li min mad – de kan ikke li min mad".

Jeg var nu godt tilfreds med min portion: Lækker tærte helt uden tomat – og kylling uden tomat – og så en lille dressing – helt uden tomat.. Så kunne det jo ikke være bedre.

Formået med dagen var at lære Sanne html – og give en forståelse af, hvad al det hjemmeside pjat er for noget. Og der må jeg alligevel tage hatten af for tøsen. Hun har en eliminet god "fornemmelse" for programmering og et gåpåmod, der gør, at hun nok snart skal få sin hjemmeside lavet rigtig flot !

Tak for en hyggelig dag – omend du så lidt træt ud til sidst 🙂

/ Venner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *