Jonathan var i bad med storesøster igår. De hyggede og grinede – og Jonathan så næsten ikke ud som om han var ved at dø af skræk. Storesøster elsker det.. Men sådan en langbenet pige, som min datter, kan altså ikke blive ren på 10 minutter – og sådan en lille gut som Jonathan kan altså ikke tåle at være i vandet i halve og hele timer af gangen – så deres veje måtte skilles for en stund 🙂

Jeg puslede og hyggede om Jonathan og lagde ham i seng – og lagde mig til at amme ham – så han kunne sove. Men drengen KARTEDE rundt. Hende storesøster er altså god til at få Jonathan i 5. gear – og bare fordi mor syntes, at han skulle sove – var da ikke en legitim grund til, at geare ned. Jeg lagde med ved siden af ham i vores dobbeltseng og så hvordan han koksede og moslede rundt i sengen.

"Moar… jeg skal lige" .. kaldte hun fra badeværelse – og selvom jeg ikke var meget for det, efterlod jeg Jonathan i sengen – man har jo kun to arme.. Jeg lavede "bræmmer" af dyner hele vejen rundt, så han ikke kunne komme til skade.

Jeg nåede lige at skylle datterens hår lidt – og få en LANG historie om noget med de krystaller, vi er ved at dyrke.. Så lød der et vræl fra soveværelset. Et vræl i stil med "Hvad LIGNER det at lade mig ligge her – HELT UDEN BABS!!" Men altså når en 8-årig har shampoo i håret, så må moren jo lige gøre een ting færdig af gangen – og hans vræl var også tydeligt et spørgsmål om opmærksomhed.. Så een ting af gangen.

Under 3 minutter senere var jeg færdig. Og jeg gik derefter efter lyder af min søn, der var GODT fornærmet. Da jeg nåede 2 meter før vores soveværelsesdør, holdte gråden op – med det samme.. og da jeg gik de to meter længere hen, fandt jeg ud af hvorfor.. Jonathan var faldet i søvn – på 1 sekundt. Han lå nu med numsen lige i vejret, benene oppe under sig – og kinden mod madressen.

Efter at have nydt synes lidt, vendte jeg ham om og lagde dynen om ham.. Han SNORKboblede – og var HELT væk… på 1 sekundt !!

Rigtig godt nytår til alle !!  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *