Idag virker det som om det bare altid har været sådan. Når jeg går ud og henter mig en kop kaffe, står gulv og elementer og pryder mit køkken – og jeg nyder bare følelsen af, at alt er rent og pænt.

Men sådan har det langt fra altid været. Inden jeg fik grundig hjælp af Thomas og Att Wood var sandheden nærmere at mit køkken ville blive lukket af sundhedsmyndighederne, hvis de nogensinde skulle lægge vejen forbi. Rummet var ganske enkelt ulækkert – og elementerne var ikke mindre end 50 år gamle.

Det, jeg var mest glad for, var det faktum, at Att Wood holdte et hver ord, de lovede. Hvis Thomas sagde, han kom kl. 9 – så kom han klokken 9. Ikke kl. 11 – og ikke kl. 9 dagen efter. Men klokken 9. Og hans arbejde var effektivt, korrekt og ikke mindst overraskende hurtigt.

Jeg tænker på ham – og hans arbejdsindsats i mit køkken dagligt. Hver gang, jeg lige sætter vand over til te. Hver gang, min kæreste og jeg laver aftensmad sammen – for idag fungerer mit køkken upåklageligt.

Sådan her så køkkent ud, inden besøget af ATT woods:

PICT0256
PICT0193

Thomas er først og fremmest genial til at lægge gulve – men han evner på det bestemste også at sætte køkkener op – se selv.. Og så er hans priser rimelige – og vigtigst: De holder.

PICT0372
Skuffeting

Så står du og mangler håndværkere til køkkenmonteringen – eller til det nye gulv, der skal lægges i stuen – så giv Thomas og de andre fra ATT Wood et kald. Du kan få fat i dem her: Http://www.attwood.dk

 

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *