Vores venner ringede i går morges. Min kæreste havde også fortalt sin ven, at han ville fri til mig. Derfor var telefonsamtalen i morges også så morsom.

“Hej – er din kæreste hjemme?”
“Hej – hvordan går det.. ?”
“Helt fint,- må jeg lige få din kæreste først ?”

Jeg vidste jo godt hvorfor. Han ville jo ikke sige tillykke, hvis nu min kæreste i sidste øjeblik havde fortrudt.. Da min kæreste så hurtigt havde fortalt at han IKKE havde trukket i land, fik jeg hurtigt min veninde… Tillllllyyyyykkkkkkkkke… Og så blev der ellers tøsefnidret.

Vores datter havde været hos legekammerat hele dage igår. Da jeg kom for at hente hende, sagde moren også tillykke. Jeg blev helt underlig og sagde “med hvad” – ikke fordi jeg ikke vidste hvad det KUNNE være,- men jeg ville lige hører om det var graviditeten eller frieriet 🙂 Moren kunne smilende fortælle, at de havde fået alle detaljer af min datter.. Hvilket jo bare er skønt.

Jeg har købt Charlotte Bircows video med motion til gravide. Den kom idag i posten og jeg skulle lige prøve den med det samme. Det var det samme som når man ikke er gravid – ihvertfald mange af øvelserne… og derfor frygtede jeg også bare maveøvelserne. Jeg har altid været ved at dø af hendes maveøvelser – for hun kører godt nok hårdt på. “8 mere – så er vi færdige” og så ligger man og sveder tran af mavekramper…. hvorefter hun fortsætter med samme øvelse, bare i dobbelt tempo – og denne gang 48 gange… suk.. så da der stod “mavemuskler” på skærmen drog jeg et stort suk og tænkte på alt det gode, det vil give mig, at have ordentlige muskler.

“Og træk maven ind…. helt ind på 4 etage .. og pust ud” – i starten troede jeg det var en eller anden joke, for jeg havde INGEN problemer med at følge med. Jeg kunne mærke mine muskler blive “rørt”, men der var slet ingen “overbelastning” som hun “plejer” at udsætte mig for.

En bedømmelse af videoen.. ud over at mavemusklerne ikke er sådan … helt flade, når man er færdig, så synes jeg resten af kroppen fik en god og solid tur. Programmet er bestemt eet, jeg gerne vil følge en gang om dagen resten af min graviditet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *