Der er noget magisk ved vejrgudernes rasen igår.

Jeg satte mig – iført regnjakke- og ikke noget som helst andet – på altanen igår, da regnen ruskede og himlen mørke jævnligt blev oplyst af de smukkeste og mest dramatiske lyn, der oplyste himlen og jorden i en skinger blå farve.

Foran mig havde jeg tændt lyset i min lanterne – og roen indtraf i mig, som jeg sad og måtte erkende, at netop dette vejr – regnens rusken, vindens susen og lynenes rasende hen over himlen, viser med al ønskelig tydelighed, hvor små vi mennesker er, hvor lidt vi forstår, når alt kommer til alt.. Og hvor ubetydelige vi reelt er.

Det dufte af nyt overalt. Elektriske spændinger og nyt. Regnen vaskede dagens hede væk med massive og aggresive regndråber. Jeg tror, jeg oplevede en skypumpe. Men måske gjorde jeg ikke – netop fordi jeg kun tror. Er man i tvivl, når en sådan raser i eens retning?

Indimellem er det rart at huske på, at selvom verden naturligvis kun drejer rundt for min skyld, selvom mine problemer og mine glæder naturligvis fylder alt – så er jeg alligevel så uendelig lille og ubetydelig i det store puslespil. Selv mine tanker blev renset af regnens insisterende trommen.

3 Replies

  1. Ja, det var stort igår. Min store søn og jeg stod musestille og så lynene flænse himlen. Og åh ja de tanker!!! De har godt af at komme væk engang imellem.
    Sådan har jeg jo haft det længe pga min skilsmisse. Men lige i øjeblikket er mine tanker helt andre steder end ved hussalg(eller mangel på samme)….
    Jeg har mødt en lækker mand på nettet, indtil videre gløder smsérne som hos et andet teenager-par. Men snart skal vi mødes. Jeg har aldrig oplevet noget så stærkt og det giver mig så stort et kick. Selvfølgelig kan det være at kemien ikke er der nå vi mødes, men hvorfor skal vi altid dunke os selv i hovedet med alle de her jantelovs-regler?? det nægter jeg…jeg har fortjent at møde en dejlig mand….
    Jeg har endelig kunnet tage mig sammen til at gøre noget for mig selv. Har tabt 4 kg og har det pragtfuld…Det synes jeg bare du skulle vide. Du som har holdt mit mod op så mange gange med din dejlige blog.
    Knus Tine

  2. Kære Tine
    Jeg er så glad på dine vegne for, at du nu er kommet skridtet videre. Lige når man står der, er det ikke til at forstå, at der er en vej videre – en vej væk. Først når man står og ser sig over skulderen, går det op for een, at det var det rigtige.. og at livet har så meget andet at byde på.. Så meget mere.
    Det glæder mig usigeligt, at du har sådan en sms flirt.. uanset hvordan han ender med at være. Uanset hvad, så er den tid, I har gået og flirtet og har hygget jer og varmet jer med det, jo ikke dårlig, uanset hvad der sker fremad.. Det er bare beviset på, at livet kan være så ufattelig herligt, fordi varmen indeni føles så intens alene fordi han skriver få ord.
    Jeg håber han LIIIGE er det.. Er han alligevel ikke det – så er ham den ander lige om hjørnet.. Jeg er ikke i tvivl om, at der venter store oplevelser fremover for dig!
    Knus
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *