Vi var hjemme hos min mor igår. Det er underligt at sidde med så grundlæggende en viden, at hun skal være mormor igen, uden at have lyst til at fortælle det.

I starten, da vi opdagede min graviditet for 25 dage siden, vidste jeg ikke hvor længe, jeg ville kunne holde mund. Jeg var bange for, jeg hurtigt ville tale over mig. Jeg ville meget gerne vente længe, så min datter kunne være den første, der fik besked, ligesom jeg også gerne ville have, at jeg var så langt henne, når hun fik det afvide, at hun havde noget at forholde sig til. Så vi besluttede os for at sige det i næste måned.

Men det vil jeg ikke nu. Jeg har slet ikke lyst til, at der er nogen, der skal vide det !! Lige nu har jeg mest lyst til at vente til januar med at fortælle det. Jeg ved ikke om jeg kan skjule det så længe – men jeg har lyst til det. Det passer mig fint, at min gravidetet er så stille. Min kæreste og jeg taler om det indimellem. Vi taler om, at vi skal have en ny seng – vi snakker lidt om angsten for fremtiden – hvordan vores liv nu vil ændre sig. Men tankerne er stille – og ubeskrivelige lykkelige

/ Graviditet

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *