Sidste gang, jeg blev gravid, fik de søde piger i Matas i Ballerup en rose. Jeg er overbevist om, at de skreg af grin, da jeg fik ud af butikken igen,- men ikke desto mindre, skulle de have en rose.

Vi havde prøvet 1000 graviditetteste .. og Matas i Ballerup var den første, der gav os det resultat vi gerne ville have !! Derfor: Hermed en anbefaling. Ønker du en posetiv graviditetstest: Besøg Matas i Ballerup.

Denne gang ville vi også gerne give en rose … til den “skyldige” altså uden for vores seng. Vi vil gerne vise en eller anden, at vi er lykkelig for at blive gravide. Matas kunne det ikke være, for testen var een, der havde ligget på lager i LANG tid, og jeg ANER ikke hvor jeg har købt den. Så måtte hovederne i blød.

Jeg blev gravid, fordi jeg opgav. Jeg fralagde mig ansvaret for at blive gravid og gav det til min gynækolog.. og hende ventede jeg så på. Den, der bære ansvaret for, at jeg ventede på gynækologen (og dermed slappede nok af til at blive gravid) var min egen og nye læge.. Konklusion…. min læge skal have en rose – som tak for en henvisning, vi ikke skulle bruge 🙂

/ Graviditet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *