Hvordan kommer man videre, når livet bider en massivt i røven? I ydmyg respekt for forskellige måder at tackle “sorg” og “traumer” på.. er der i mit tilfælde to metoder at vælge: 

Jeg kan sætte mig tilbage og forsvinde ind i selvmedlidenhed og håbløshed. Jeg kan igen og igen dyrke det, der gør ondt, i håb om, at det med tiden vil smerte mindre.

Eller jeg kan vælge at finde ALT lyst i min verden – og bruge det aktivt til at komme videre.

Det fantastiske ved at vælge den sidste løsning er, at når jeg har kæmpet for at finde det lyse, kommer det efterhånden i højere og højere grad af sig selv. Og lige pludselig står jeg med begge ben solidt placeret i en lykke, jeg end ikke forestillede mig, var mulig at prøve igen.

Gæt hvor jeg er nu 🙂

/ ..sagde hunden

3 Replies

  1. Du er lige DÈR hvor du skal være.
    Du har rykket dig, og du har rykket dig langt, og det er en af de gaver der gør livet så vidunderskønt at leve. Evnen til at tilpasse sig, evnen til selv at gøre en forskel hvor man har behov, det er en gave mennesket sætter for lidt pris på.
    Lev livet, istedet for at lade stå til. Du får aldrig chancen igen.
    knus

  2. Hej Pernille
    Jeg ville bare lige sige, at jeg synes, at det er evigt dejligt at smuglæse din blog,- dit syn på livet og dine beskrivelser af dine dejlige unger og genkendelige hverdagssituationer er guld værd 🙂
    Med ønsket om alt dejligt for dig og dine unger 🙂
    Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *