Bare fordi man er singel, er jo ikke ensbetydende med, at man nødvendigvis skal rivet stikket ud til livet, når ungerne er hos far.. eller kun og alene være sammen med sine børn non stop – når de så er hos mig.

Det var med det udgangspunkt, jeg ledte efter netværk. Og fandt det.

Igår var jeg til middag. Vi fik sushi. Vi blev 8 skvadrende, snakkende og hyggende piger – og to mænd, der smilende og grinende lyttede med. Jeg kendte ikke en eneste af dem før arrangementer – men idag glæder jeg mig til at få lov at møde dem alle – hver og en – til et andet arrangement senere.

Imorgen tager jeg i Experimentariet – med mine børn – og 7 andre mennesker og deres børn. Der bliver netværket på kryds og tværs. Jeg lærer en masse søde mennesker at kende – og ikke mindst: Jeg får snakket, hygget og brugt min tid på at se resten af verden an.

Pludselig ser al ting meget sjovere ud – for her kan jeg finde nogen, der gider se den samme biograffilm som mig – eller som har lyst til en tur til Lejre forsøgscenter til sommer.

Det er dejligt at tage på ture – og søge oplevelser med bare mine børn – men afvekslingen med, at andre også er velkomne – og at der findes mennesker derude med historier, der minder om min – og som står samme sted i livet, og som har samme behov som mig, for at møde andre mennesker, er fantastisk.

Og så er sitet i DEN grad et godt sted for single mænd – der måtte have lyst til at møde piger under uforpligtende forhold. Der er vist nærmest to piger for hver mand på sitet. 

Så hermed mine varmeste anbefalinger, hvis du som enlig ønsker at møde andre mennesker, uden det skal være “date” eller “forpligtende” på nogen måde: http://www.singleplus.dk

5 Replies

  1. Det lyder spændende. Jeg står ligenu med begge ben plantet i en skilsmisse, som jeg ikke selv har bedt om. Jeg forestiller mig når der er kommet mere ro på at finde et godt sted til årets sommerferie med ungerne, hvor der er også er andre singler. (gider i hvert fald ikke sidde og se på lykkelige familier) snøft

  2. Tak Pernille 🙂
    Det gør også usigeligt ondt på mig. Og det værste er de løgne som jeg er blevet fortalt. Min kvindelige intution har længe sagt mig at der var noget galt, men jeg er blevet mødt med at det var mig, som så syner. Og nu vil han have at børnene skal have adresse begge steder, da han så undgår at betale til mig?? Ja undskyld at jeg plager dig med dette.
    Ha en god dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *