Min nye kameratelefon

Den kan tage billeder, det må jeg indrømme, men jeg har nu allerede forstået hvorfor anmeldelserne af U600 ikke er til skyerne. Tastaturet er UTROLIG levende. Dermed har jeg allerede ringet forkert to gange, sendt forkerte sms’er – og fået slettet et UTAL af sms’er, inden der var sendt. Det sidste er mildest talt frustrerende – og gudskelov også noget, jeg er blevet bedre til.

Men kameraet kan da tage billeder:

 

 

SP A0016
 

Jeg skal have leget lidt mere med kameraet. Det ser ud til at have adskillige funktioner, jeg endnu ikke har fundet ud af. Blandt andet noget med splitbilleder – og at tage et utal af billeder i træk. Desuden har jeg ikke fundet ud af blitz mv.

Men det er det med de MEGET levende knapper.
Datteren stod imorges og beundret min telefon: “Ihh.. bare det var mig”.. Og jeg kunne ikke dy mig: “Bare rolig – om en uge eller to, er jeg garanteret så træt af det levende tastatur, at jeg gerne vil byttet mod min gamle Nokia” 

Men omvendt ER det fedt, at have en GOD MP3 afspiller i telefonen – måske jeg istedet skulle købe et ekstra hukommelseskort.. og mon ikke jeg bliver bedre til tastaturet med tiden?

 

5 thoughts on “Min nye kameratelefon

 1. Hej Pernille
  Jeg skriver her da jeg ikke på bloggen kan finde din email
  Vi på ** Kro er meget kede af din oplevelse fra 4. okt 2005 14:32. Vi mener selv at denne oplevelse ikke er et retvisende billede af vores service på kroen.
  Vi vil blive meget glade hvis du kunne slette dit indlæg da det ligger højt på googles søgeside når der søges på ** Kro, hvorefter vi tit og ofte bliver konfronteret med din blog af gæsterne.
  Med venlig hilsen
  Martin Larsen
  ** Kro

 2. Kære Martin Larsen, ** Kro.
  Jeg synes det er synd, du ikke har lagt din kommentar under det indlæg, du henviser til.
  Jeg har nu skrevet med store fede bogstaver som start på indlægget: “Blogindlægget her er fra oktober 2005 og forholdende på ** Kro har muligvis ændret sig siden.” Dette skulle gerne hjælpe lidt.
  Om jeg helt fjerner indlægget, vil jeg gerne have lov at tænke nærmere over.
  Med venlig hilsen
  Pernille

 3. Fedt med ny telefon – og mon ikke du nok lærer den at kende.
  Kan ikke lade være med at kommentere den “hilsen” du har fået fra ***kro. Jeg / vi herhjemme synes du skal møde op uanmeldt og spise en middag – eller endnu bedre vi kommer med, med vores ret så livlige tvillinger og så kan du overveje bagefter om indlægget skal slettes.
  Knus Katja
  p.s jeg fik aldrig skrevet til dig da du skrev at du var blevet skilt (vi var på ferie) – men er du ok – har du det godt ?

 4. Hej Katja
  Ja – jeg har det fint.. Eller så fint man nu har det i den situation. Det er den bedste løsning – og vi er som før beskrevet – de bedste venner endnu. Og det håber jeg MEGET på, vi bliver ved med at være .. så det er ok.
  Jeg ville ELSKE en anmeldelse af stedet fra dig og dine tvillinger 🙂 De har LIIIIGE alderen..
  Men jeg må indrømme, at jeg selv mente, at 2½ år er LÆNGE at lide under een aften. Selv sure officielle smileyer fjernes efter to år (hvis forholdene er bedret) og jeg kan reelt ikke udtale mig idag – for jeg har ikke den store lyst til at komme tilbage dertil 🙂
  Jeg kan dog godt anbefale deres mad. Den var go!
  Mange hilsner
  Pernille

 5. Oj… Jeg sletter ikke indlægget. Men jeg fjerner kroens navn. For diskussionen er stadig relevant – selvom det efterhånden er lidt langt ude at blive ved med at straffe selve stedet. (Som jeg jo gør ved at skrive deres navn i indlægget)
  Det har faktisk været en ret sund og givende oplevelse at overveje, hvad jeg ville gøre med indlægget. For et eller andet sted viser indlægget jo, at forbrugeren har en eller anden form for magt.. og det glæder mig. Men med magt er der også krav om at man “er rimelig” – og det er ikke rimeligt at lade stedet ligge under for ngoet, der skete for 2½ år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *