Der var et eller andet program, (kontant måske) der var inde og se på bredbåndsforbindelse. “Tjek endelig din forbindelse – for mange får ikke den forbindelse, de betaler for”. Jeg tjekkede .. og kunne konstaterer, at jeg fik rundt regnet 65% af den båndbredde, jeg betalte for. Se.. jeg har i mange år ville have en ny udbyder – og det slog alligevel hovedet på sømmet.

Valget faldt på “Fullrate”. ALene fordi de kunne tilbyde tingene til en pris, jeg kunne betale. “Uh.. pas på – det fungere ikke” hørte jeg.. Men altså: Man kan da ikke vokse så meget, hvis tingene ikke fungere.. så jeg valgte at prøve.

Se – det skulle jeg have gjort for LÆNGST..

D. 27. december skiftede jeg. Selve det at plugge tingene til gik som en leg. No problem. Og det virkede fra første sekundt.

Siden manden er flyttet, har han taget vores fastnetnummer med, da det også var vores virksomhedsnummer – og dermed har jeg kun haft mobiltelefon siden da – så det, at der var “gratis ip-telefoni” med i pakken, gjorde bestemt ikke noget. Og telefonen: Den virkede også bare!

Og her er så regnestykket:

 

Leverandør Pris pr. mrd Betalt Fik
TDC 439,00 4 mb 2,6 mb
Fullrate 334,75 5 mb 6,56

Det er så LIIIIIDT snyd. For jeg betaler kun for 5 mb, men får lige nu 10 mb. Det kan mine gamle kobberledninger dog ikke trække – så jeg får “kun” 6,56 mb

Tilgengæld indeholder fullrates regning så også et andet tal – nemlig 5,34 kr.

Det er min telefonregning for 9 timers telefonsnak 🙂

Konklusionen er, at jeg for 100 kr MINDRE om måneden nu har fri telefon (til fastnet) samt dobbelt så god en forbindelse. Se – jeg er godt tilfreds.

Og nej – jeg har endnu ikke oplevelet så meget som 1 minuts “nedetid” hverken på telefonen eller på internettet.

/ Forbrugererfaringer, Teknologi

4 Replies

  1. Dejligt med en succeshistorie fra internet/telefoni-fronten.
    Hvis ikke det var fordi jeg flyttede hvert halve år mellem lejlighed og kolonihave, havde fullrate været mit første valg.

  2. Jeg har også lige skiftet til fullrate, før havde vi tele2 som blev over taget af cypercity. (havde ingen problemer med dem). vi havde cypercity 1-2 månder. hvor vores telefon og net ikke virket 1/3 del af tiden, og vi skulle betale 30 kr. om månden for at have det trådløst, så længe vi ville være kunder hos dem. Men hos fullrate skulle vi betale et engangs beløb (499) og så var det det, lyder måske af meget men den har tjent sig selv hjem i løbet af 17 månder ca. så mener det kan betale sig.

  3. De fleste udbydere oplyser også, at hastigheden er op til eks. 5 mbit, da der er et eftertab af hastighed fra mast til din husstand som plejer at være på 10-20 %, i dit tilfælde er det så lidt mere 🙂 Men ja det er lidt fusk fra teleselskabernes side.
    Men tillykke med den hurtige hastighed, benytter selv fullrate og klager ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *