Det undrer mig egentligt, at ingen tager fat i det. At ingen hører det. Måske mener medierne bare, at det er så tydeligt, at alle da kan se det.

Foghs valgkampagne overfor Helle undrer mig DYBT. Det handler ALDRIG om politik. Det handler ALDRIG om de sager Helle tager op. Det handler ALENE om, at Helle “ikke har evnerne” og “ikke kan magte magten”.

Sådan diskuterede jeg også i 2. klasse. Hvis min modpart havde bedre argumenter end mig, så endte vores diskussioner også med, at mit modargument hed “DU ER OGSÅ BARE DUM”.

Jeg synes så det er lidt uhyggeligt, at Fogh – Danmarks nuværende Statsminister – stadig mener, det er måden at debattere på. Og fuldkommen ligesom at alle andre klassekammerater vist synes at “Du er dum” kommentarer, endte mest tilbage i hovedet på mig, så synes jeg Foghs kommentarer i meget stor grad ender tilbage på ham.

For: er jeg tryg ved at have en statsminister, der ikke evner at argumenterer på egen hånd? Er jeg tryg ved en statsminister, hvis største argument for at beholde magten er “at modkandidaten er uegnet”. Siger det reelt ikke mere om HANS egnethed?

/ Mine meninger

One Comment

  1. Har du lagt mærke til at han faktisk også ignorerer hende totalt? Det er som om hun overhovedet ikke eksistere for ham. Han tager da gerne kampen med SF og andre, men Helle lader han som om ikke findes. Det er måske en meget klog og kold strategiesk spil fra hans side, men han fremtoner bare som arrogant. Ja, og på niveauet med gængse 2. klasses elever.
    Klam, klam, klam, siger jeg bare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *