“Guuuuddd… hvad er der sket med dig? Er du syg eller noget?” spurgte en mig om idag. Han har ikke set mig i måneder – og jeg har i den forløbende tid tabt mig 14 kilo.

“Næææ…” smilede jeg bare..

“Jamen, skilsmisse.. så kan man jo også sådan tabe sig” mente han.

“Nææ.. Det er skam ganske bevist” sagde jeg.

“Hmm.. Jamen.. Det var da synd. ”

“Det synes jeg ikke” smilede jeg.

Og selvom manden fik klokket godt i det i forhold til kvindelogik, så fik han faktisk givet mig to komplimenter i al sin ubehjælpsomhed. “Hold da op hvor du har tabt dig” .. og “Men du så nu også godt ud før!”

/ Vægttab

4 Replies

  1. Synes jeg faktisk, han skal roses for – selvom det måske lød helt anderledes og lidt forkert, da det kom ud af munden på ham. Særlig det sidste kompliment ville varme mest i maven på mig….at jeg nu også så godt ud før! Dejligt at vide *S*
    Og kompliment til dig, for det lyder som om, du har tabt en del. Sejt.
    Fortsat rigtig dejlig dag….

  2. Mænd er jo forskellige så han holder nok mest af kvinder med former og gudske tak og lov for at der også er nogen som bedst kan lide det.
    Det er SÅ flot gået at du har tabt så meget.

  3. Han er garanteret til store piger – og ganske rigtigt: Det er DEJLIGT; at der er nogen, der er til store piger også. Jeg er ikke i tvivl om, at han reelt mener, at jeg var flottere før.. Og dermed falmer komplimentet lidt. Det er bare første gang jeg nogensinde har hørt DEN variant. Der var andre, der lyttede med – og vi var to kvinder, der begge fik os et lille smil..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *