Arrhhh.. sommerferie.. en god bog – og en kop kaffe.. Benene op i sofaen.. afslapning.

Min datters elskede underboer er kommet hjem. Hendes dejlige venner, som hun får timer til at flyve afsted sammen med.

Vennerne er 11 og 13 år gamle – og selvom de også synes Jonathan er meget sød – så passer han ligesom ikke ind i deres tantefjantehyggelege.. Og lege, det skal de have lov til .. for vi rejser igen imorgen.

“Moar.. Jeg vil godt have guldkorn” proklamerer prinsen – og i anledningen af ferien og regnvejret, rejser jeg mig og laver lidt guldkorn til ham. På vejen til køkkenet må jeg indse, at en times rengøring er på sin plads.. og efter at have serveret guldkorn, svinger jeg støvsugeren..

“Moar – må vi godt sætte en stol op, så Jonathan ikke kan komme ind” spørger min store pige – godt irriteret over, at deres videooptagelser og modellege hele tiden bliver afbrudt af Jonathans købmandsleg. Den er de nemlig også med i – uanset om de vil det eller ej.

Og minutter efter ligger Jonathan og græder sine salte tårer foran den lukkede dør ind til storesøsters værelse. “Jeg må ikke være med” græder han, mens jeg prøver at trøste og forklare. Men der er jo ikke noget at gøre. Han sidder der og keder sig, mens de tre griner og hygger sig lige på den anden side af døren. Og han vil bare så gerne være 7 år ældre.. han vil så gerne være med.

Bogen og kaffen… Hmm.. Den er glemt for flere timer siden. Lige så meget som jeg elsker min unger og ikke mindst min ferie – lige så meget glæder jeg mig til mine 30 minutter i toget.. De 30 minutter, hvor jeg kan læse helt i fred.

/ Ferie

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *