Klokken var 11, før vi gad bevæge os nogensteder. Først tog vi forbi min mor, hvor min kusine og hendes mand og børn er på besøg – og efter at have fulgt dem til stationen, så de kunne shoppe i København, besluttede vi os for en rask cykeltur.

“Jeg bestemmer vejen” sagde min store pige. “Fint med mig, bare Jonathan får lov at køre forrest” svarede jeg. Og dermed kørte vores store pige os gennem vores lille by. En go øvelse, der gav en fornemmelse af, hvordan byen ser ud de steder, mine børn ikke kommer hver dag… og en øvelse i, hvordan den ene vej føre til den næste – for til slut at bringe os hjem igen.

Eneste lille bet var, da vi havde kørt en 3-4 km og var på vej hjem, hoppede Jonathans kæde af cyklen – og eftersom kæden var godt gemt bag en skærm, var det ikke sådan lige at få den på plads igen.

“Jeg laver saftevand” lovede den store pige – til gengæld for, at hun måtte køre hjem. og ganske rigtigt. Da Jonathan og jeg havde fået gået den sidste km hjem, stod den på frisk saftevand og trekantsis. Og først DEREFTER kom sandwichene på bordet.

Her til eftermiddag tog jeg min datter under armen og gik i biografen (Hvad skal man ellers gøre på så solrig og dejlig varm dag 🙂 ) Hun ville så gerne se den nyeste Harry Potter. Den var god – men ifølge hende, var det kun 1/3 del af bogen, der var med. Så resten af historien fik jeg på vej hjem. Og vi nåede kun lige ind af døren, da hun stormede ned på biblioteket for at hende Harry Potter og Halvblodsprinsen. Den er så nok “spist” om 2 dage 🙂

Alt i alt har det været nøjagtigt sådan en sommerdag, jeg holder aller aller mest af. Ungerne og jeg har været aktive – men ikke voldsomt aktive.. Vi har fået snakket og hygget – og vi har ikke brugt en herregård på turpas, is eller andet lækkert. De dage skal skam nok komme.

/ Ferie

3 Replies

  1. Ork – den unge dame er lige kommet hjem fra turnen 🙂 Det gik over AL forventning.. selvom nogle unge knægte i Heide Park kastede popcorn efter dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *