Morten har lavet alle tideres blogstatestik. Faktisk er det så godt, at jeg ikke gider have andre mere. Den, der har fascineret mig mest, er funktionen, der kan vise mig, hvor folk kommer fra. Bare rolig, den er ikke så farlig, som den lyder 😉

Først og fremmest har jeg ganske enkelt ikke een eneste læser fra min egen hjemby. Det fascinerer mig lidt. Først og fremmest læser jeg da selv med fra tid til anden – og for det andet, ved jeg at der er ihvertfald 4-5 computerer – ud over min egen, der i min hjemby, logger ind på mine sider.

Dernæst er der min stakkels læser, der sidder midt ude i Farum sø. Til dig vil jeg godt sige: Jeg giver en gang varm cacao.. Du skal ikke sidde derude og fryse mere. Det er for koldt! Kom ind på land igen – og gå gennem skoven .. Hvis det er fordi du ikke har mere varmt tøj, så kommer jeg gerne forbi med et stort badehåndklæde. Jeg synes bare ikke det er ok, at du sidder derude i søen og surfer på nettet.

PS: I 20 læsere – der sidder i Limfjorden.. OP venner.. Badetiden ER forbi!! Desuden har den bærbare ikke godt af alt det vand!

7 Replies

  1. Nej Malene.. Der går lige en måned endnu – og selv til den tid, så foretrækker jeg, selvom jeg naturligvis ikke skal være den, der bestemmer på nogen måde, at folk IKKE netsurfer mens de bader. Jeg tror det er lidt som den med at man altså ikke må bade lige efter man har spist. Det er bare ikke en god ide.
    Mange hilsner
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *