Jeg er blevet forelsket i endnu en elektronisk finurlighed.. denne gang er det “iGoogle”, der har vakt mine følelser.

Jeg meldte mig egentligt, fordi jeg lige ville se, hvad det var for noget. At man havde en anden baggrund og havde mulighed for at få feed fra forskellige aviser var da også godt nok..

Men efterhånden fandt jeg ud af nøjagtigt HVOR meget googles iGoogle egentligt kan af forskellige dingeldangel.

Først fandt jeg blogfeeden. Jeg har aldrig været gode venner med en rss-feed – fordi jeg ikke har givet sætte mig ind i det. Og VUPTI .. nu hver gang jeg kommer ind på google, så er der en fin liste over de blog indlæg, jeg ikke har fået læst. SKØNT.. alene på den baggrund var der ingen tvivl .. Jeg bliver hængende på iGoogle.

Kalenderen fandt jeg derefter. Den kan jeg dele med hele familien – og de kan skrive deres, mens jeg skriver mig. Det er genialt. Inden jeg fik set mig om, havde jeg oprettet ikke mindre end fem kalendre, som når de bliver blandet sammen, giver et perfekt overblik over vores liv.. og mit arbejdsliv.

Huskelisten var også god.. Det er rart, at kunne have en note på skærmen, så man ikke glemmer de små ting.

Og så er der alt det, man reelt ikke har brug for, men som er så fedt at have alligevel.. et lille spil, citater fra Einstein, dagens gode gerning og endnu en linksamling.

En dag kom jeg til at tænke på, at flickr da nok også tumlede på iGoogle – og ganske rigtigt. Der var rige muligheder for at tilføje egne eller andres billeder. Så nu mødes jeg hver dag af synes af nye billeder fra min egen billedbog fra flickr.. Genialt.

Tænk lige nu fatter jeg ikke, hvordan jeg fik det hele til at balancerer FØR iGoogle?

/ Teknologi

7 Replies

  1. Mange tak, nu sidder jeg så også i saksen ;). Kigger du forbi Kastrup, og sætter mig ind i ALT vedr. smartlog og igoogle 😀
    Kh.
    Jeanette

  2. Smartlog kan jeg nok hjælpe dig mere med en iGoogle..
    Hvis du finder en “vægtkurve” som tilbehør til iGoogle – så giv lige et praj.. Sådan en mangler jeg.

  3. Jeg bruger blogbot til de blogs jeg følger med i, de fleste er alledere tilmeldt så de krævre bare et hak i favoritter så kommer de på min private liste, dem som ikke er tilmeldt går det rigtig hurtigt med, men den med kalenderen er godt nok smart, kan den synkronisere med outlook og mobilkalendere? For det ville da være noget af det smarteste

  4. Jeg har fundet ud af at den søger blandt de ting du kan tilføje din iGoogle når der står search homepage content på knappen, så er der andet du mangler kan du altid søge efter det.
    Smart som alt andet google stuff

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *