Idag drager familien nordpå – nærmere bestemt til Rørvig. Vi skal fejre et vigtigt familiemedlem, der holder sin fødselsdag der.

Det er alle tiders trend i tiden, som jeg i den grad kan tilslutte mig. Der er lejet en koloni, der egentligt er ment til skolebørn. Men skolebørn er der jo ikke i weekenden,- og så kan vi jo lige så godt være der.

Alle gæster for tildelt et værelse med 4 senge (eller flere – hvis nu familien er lidt størrer) og derefter er der fællesskab indtil festen starter “rigtigt” lørdag.

Dermed er der rig mulighed for at ungerne kan være med. For når de er trætte, bliver de puttet – 20 meter fra festen. Der er mulighed for at se ind til dem undervejs – og der er god tid til at mor og far kan feste igennem.

Stedet har levende dyr og mega udendørsarealer – så der er dømt mosleri udenfor i stor stil. Det er en hel lille ferie.

Tænk, jeg glæder mig !!

/ Hjemme hos os

3 Replies

  1. Det kan jeg dulme godt forstå, det lyder da bare som en rigtig god ide. Men er det ikke også en omkostningsfuld affære? Eller har man selv alt med af mad og sådan og sparer lidt der?

  2. Jeg tror faktisk ikke merprisen er så voldsom, når man i forvejen har bestemt sig for en fest til 40 mennesker. Om det er den lokale kro – eller kolonien med dinner transportable.
    Men fester er jo generelt en dyr affære.
    Denne fest betaler vi selv mad den ene dag, da der ikke er fest – bare “overnatningsmulighed”, men det er jo en mulighed at lade gæsterne betale – eller måske ligefrem selv medbringe “til eget forbrug” – og så lægge det sammen på et stort bord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *