“Morgenmad.. Måske skulle jeg have spist noget morgenmad.”

Fjernsynet kører. For 857. gang ser Jonathan “Biler”. Men nu er det ikke længere bare fjernsynet – og Lynet MacQueen, der kommer med replikken. Jonathan sidder lige så stille, og siger det samme med Lynet.

Når vi så kommer til sangen “Vores by”, er der ikke et øje tørt, når Jonathan – lige et par takter for sent – synger med på “… vores by”.

Det kan godt være, fjernsyn ikke generelt er godt for unger – men der er ingen tvivl om, at Jonathan udvider sit ordforråd. Det kunne så være, vi skulle gøre med ud af at finde en ny yndlingsfilm, så han kunne lærer endnu flere ord. Det nænner jeg bare ikke – når han nu er så lykkelig for “Biler”.

/ Min søns sprog

6 Replies

  1. Ja, her i huset kører den også jævnligt. Men vi har den kun på engelsk, fordi gemalen ønskede sig den inden, den var kommet på DVD i Danmark, så vi fik den østeuropæiske (original!)version. Så vi ser den på engelsk. Vi har dog planlagt at købe den på dansk.
    Pelle samler nemlig også ord op fra det, han ser. F.eks. citerede han i lang tid “Det er Gårdmand Græskar! Er der sluppet et får løs? Jeg kommer med det samme!” og om gæs i Dyrene på Bondegården: “Den store forrest – og den lille bagved”. Fantastisk. 🙂
    Er der forresten nogen, der ved, hvor man kan købe en plasticmadkasse med Biler/Cars – jeg har ledt højt og lavt, og jeg kan kun finde den på nettet med 50,- i forsendelse.

  2. Madkassen med Cars har i de BabySam – så den i går, men jeg aner ikke hvad den koster.
    Måske Jonathan kunne have to yndlings film?? Herhjemme er der en del i omløb, en til den slags humør og en til en anden slags humør – en til at grine af og en til at slappe af til. Han er ret glad for lille kylling, Ice age er oppe og vende en gang i mellem, men den har ikke samme status som lynet. Lille kylling har også gode sange. Og Toy Story er stadig et hit, både et og to – de har godt nok været inde i varmen længe! Og Schrek også både et og 2. De har ikke så mange sange, men det er bare en par fede film som vi også godt gider se igen og igen og igen og igen :o)) Håber der var lidt ideer.

  3. Det skulle du have sagt lidt før – vores netto svømmede i cars sokker, men sønnen her har lige fået nye og fik derfor T-shirten i stedet :o)

  4. Før Lynet hvade Jonathan 2-3 film, han skiftede imellem. Men de er alle yt nu 🙂
    Vi så tilfældigvis Monsteres, inc i påsken – og dermed tror jeg både lille Kylling, monsters inc og måske også Ice Age (som moren er flad er grin over) måske kommer ind i varmen. For Monsters inc, holdte ham alligevel godt underholdt mens det varede.. så tale for tippene.. Vi må ud og investerer lidt.. så der er noget at vælge imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *