Vores nye blender virker efter alle kunstens regler.

I min fryser ligger der jordbær, bananskiver, hindbær, mango, ananas og papayfrugtstykker. Alt sammen lige parat til at lægge i bægeret, når lysten melder sig.

Sådan en god håndfuld hindbær – og en go skvat minimælk – så mener Jonathan, at man har “hindbærflødeskum”. Selvom den fede smag fra flødeskummen mangler, så har han ret. Det smager utrolig godt – og det bliver kun bedre, desto mere luft, man kan få mikset i. .

Min morgenmad består af smoothie. En frugttype – måske to isterninger, noget mælk, noget yogurt naturel og evt. en teske sukker – og så skal det bare blendes grundigt og længe. Det mætter utrolig godt – og smager endnu bedre.

Hmm.. jeg må vist få produceret et billed i eftermiddag

/ Hjemme hos os

5 Replies

  1. Jeg synes dette indlæg minder om noget du allerede her skrevet, men for lang tid siden – synes jeg mindes en smootie-maker der blev anskaffet og skamrost på samme vis… eller er det bare mig?!?! :o)))

  2. Den holdte 1 år – tror jeg – derefter forsvandt tuden, og derefter noget med kniven, der gik skævt eller noget..
    Næ nej – denne er MEGET smartere.. for det er en ledningfri blender.. MEGET smart bøv.
    Smoothies bliver jeg aldrig træt af – uanset apparatet, der skal lave dem for mig.

  3. Kan man lave dem UDEN yogurt?…..og uden sukker? – for så tror jeg egentlig også det kunne blive morgenmad her – er en stavblender go nok?

  4. Stavblenderen er fin, fin.
    Du kan lave det med minimælk – så har du en “milkshake” – men du kan også lave en variant med appelsinjuice – og dine favoritfrugter. Det vigtigste er bare, at noget af frugten er frossen, så den får den der “fede” konsistens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *