Manden min har fødselsdag idag. 40 år – ingen alder. I gave har han fået en bog med 12 cd/dvd’er, jeg ved, han har ønsket sig.

Nogen gange kommer musik helt ind under huden – og vækker følelser – uanset om man ønsker det eller ej. Nogen gange stritter hårerne på armene, mens klumpen i maven snurrer – og tårerne presser sig på. Om man ønsker det eller ej.

Det er som om, der er nogen mennesker, der har forstået musik anderledes end andre. Det er som om der er nogen, der ved noget, jeg ikke er klar over. Freddie Mercury er een af de mennesker. Han forstod at lege med ord og sætte musik til, så det griber een om hjertet – den dag idag. Og selvom han selv skrev “for øjeblikkets skyld” – i erkendelse af at berømmelse og popmusik er noget forfløjent noget, så sætter hans øjeblikke sig fast helt inde, hvor de aldrig forsvinder.

Hermed et lys i vinternatten – et lys til et musisk talent, der idag – næsten 10 år efter hans død, stadig lever videre over hele kloden. Og så vil jeg gå ind i stuen og lytte videre .. og lade mine tanker flyve med musikken.

/ ..sagde hunden

5 Replies

  1. Tillykke med manden!
    Smart at give ham en gave man også selv kan nyde godt af 😉
    Jeg tror aldrig der kommer en der kan måle sig med Freddie Mercury! Han var og er en ener – en stjerne! 🙂

  2. Freddie Mercury giver også mig gåsehud…han var et fantastisk menneske med en unik evne til at formidle musikken og røre andre mennesker derved…
    Han døde dog i 1991, så jeg lige i går på DR2, så det er nu over 15 år siden, at han forlod jorden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *