Traditioner lader sig ikke sådan bryde – så når min datters gæster fik lov at lave deres egen lagkage i børnehaveklassen – så er det noget man bliver ved med. Ungerne nyder det – og i år var det faktisk ganske fornuftigt – også rent rodemæssigt da de kunne lave dem ved bordet på tallerknerne med det samme. Hermed resultaterne.
  Det er en fornøjelse at se pigerne kaste sig over krymmel, creme og glasur, for at lave det største kunstværk. I år blev der spist mere, end de foregående år. Det er som om det handler om at proppe flest muligt sølvkugler, karamelklumper og farvekrymmel på, men når man så skal spise den – så smager alt det stads alligevel ikke så godt. I år blev næsten alle kagerne spist op.

 

/ Min datters udvikling

8 Replies

  1. Yums! Not 😉 Ja, de der stads er ikke ligefrem sjov at tygge igennem. Men det ser rigtig festlig ud.
    Og jeg er, som altid, imponeret over de ting du finder ud af at gøre sammen med/for din datter. Du er sku’ bare god!

  2. Ja – ikk… Jeg nænner næsten ikke at sige, hvordan pigerne så ud efterfølgende. Jeg kan da røbe, at vi talte lidt om, at blå læber kan være udtryk for meget alvorlige sygdomme 🙂

  3. Hvordan gør du sådan rent praktisk – for jeg går ud fra at størrelsen pr. lagkage er lidt mindre end normalt :))
    Super smart – jeg tror jeg kunne finde på at nupse ideen når Dicte bliver stor nok, og lagkagen vil blive lavet og ikke at tingene bare bliver spist.

  4. Hej Katja – jeg stikker ringe ud med et the-krus, så størrelsen svarer til et almindelig stykke lagkage. Der kan laves fire ringe i hver lagkagebund, så der er en frygtelig masse spild af lagkagebunde – men prisen for lagkagebunde er jo til at betale, hvis man køber dem i Netto. Jeg tror jeg gav 5,95 for 3 lag.
    Mange hilsner
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *