3 åd min gamle telefon for nogle måneder siden. Ud spyttede de mit sim-kort. “Vandskade” sagde de bare.. og straks huskede jeg Jonathan og hans leg med min telefon. Hmm.. det er måske ikke helt usandt.

Men pengene er ikke alt for store lige nu – og jeg har ikke lyst til at investerer i en ny telefon – og binde mig til 6 månedes abonnement på 400 kr – som jeg så glemmer af afbestille efter de 6 måneder. Det er for dyrt. Der var heller ikke lige en 3 telefon, jeg rigtig faldt for.

En liflig lille mobil blev det til. En lyserød sag fra Telmore på min datters gamle abonnement. Til 99 kr – og efterfølgende 6 måneder med et minimumforbrug af 199 kr. Det kunne jeg leve med. Lykkelig er jeg for min nye Nokia 7360. Og inden jeg vidste af det (og her taler jeg helt bogstaveligt) fik jeg sendt de første sms’er afsted.

Jeg oksede derudaf med sms’er. Jeg ringede op – og jeg prøvede funktioner af i et væk. Og idag har jeg så været inde og se, hvad regningen for al mit legeri har været: 6,11 kr!!

6,11 kr har jeg brugt de to døgn, jeg har ejet telefonen. Og de 6,11 er et udtryk for et langt højere forbrug end jeg normalt ville bruge og selv hvis jeg vedblev mit “overforbrug” ville jeg stadig kun have brugt 91,65 kr. Hvordan i alverden skal jeg nå 199 kr om måneden?

Og tænk – alle de måneder, jeg har givet rundt regnet 400 kr for at have en mobiltelefon.. Tys tys.

 

/ Teknologi

4 Replies

  1. Det er faktisk det eneste gode jeg lige kan komme på at sige om TDC – de ringer mig op hvis jeg ikke lige har det bedste abonnement til mit forbrug og så anbefaler dig mig et nyt. Og de gange jeg har skiftet har det været gratis og de har altid haft ret, det bliver billigere.
    Jeg ved ikke hvordan du skal nå op på 199 om måneden – det er ret meget synes jeg. Men held og lykke med det – en ide kunne jo være at lave nogen af de opkald i ellers ville lave fra fastnet telefonen over din mobil i stedet.
    Tillykke med den og tak for de mange mystiske beskeder :o)

  2. Jeg er glad for vores CBB. Vi tanker taletid via nettet, når der er behov for det og har ellers ingen udgifter til abonnement eller andet. En venlig damestemme fortæller, når der er mindre end 25 kr tilbage på “kontoen”. Så er det bare ind på deres hjemmeside og tanke ny tid med dit dankort.

  3. Det er også lige det, jeg godt kan lide ved telmore – selvom jeg nu har bundet mig for, at tanke 199 kr på om måneden. Men det, at der ikke kommer en uforståelig regning – at betale.. Men at man kan følge med i hvad tingene koster. Det er gennemsigtigt.

  4. Tillykke med telefonen!, nu har jeg lige været inde hos Nokia og beundre den – mon det gik op for dem at pink telefoner var et hit da de lavede min? – for din nye fandtes da ikke i pink den gang. Lækker farve:o))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *