Hooked på min loop

Min loop er blevet noget, jeg ikke kan undvære.

Det startede med, at jeg fandt et “aktivitetsarmbånd” i Januar på coolstuff.dk Det var et flexbit, hvor 3 dioder markere, om du har gået nok, taget skridt nok, forbrugt kalorier osv. Det stod på min ønskeliste 2 minutter efter, jeg havde set det.

Manden tillod sig så at undersøge markedet – og vi blev opmærksomme på, at der fandtes en hel verden af “aktivitetsbånd” fra alverdens forskellige fabrikanter. Flexbit’en var faktisk den mindst avancerede af dem! FitBit lovede, at der ville komme en nu model – FitBit Force. Og var den kommet, var jeg aldrig blevet loop-ejer. Men nu ville skæbnen bare, at FitBit force blev trukket tilbage fra markedet, fordi 2% af alle brugere får allergi af at gå med det. Dermed blev det forseglet: I min fødselsdagsgave fik jeg min Polar Loop og min H7 pulsmåler.

Lige siden har jeg været hooked på min loop.

Det tog mig noget tid, at finde ud af, hvordan jeg kunne stille på den og fikse, at jeg ikke kom 300% over mål dagligt f.eks. Men nu kender jeg det – og min loop skubber dagligt til mig. Den synes, jeg skal lave motion dagligt, så det svare til 1½ times jogging. Det lyder af meget – og det er det også. Dog skal man være opmærksom på, at hver gang jeg står op, tæller det også lidt (Hvis jeg skal nå mit mål alene ved at så op, så skal jeg stå op over 8 timer hver dag) Loopen er også pulsmåler – når jeg parre min loop med mit pulsbælte. Dermed får jeg alle de kalorier og al den aktivitet med, jeg begår, selvom mine arme er i forholdsvis ro. F.eks. mine cykelture.

Jeg kan se tid – som i et almindeligt ud. Så kan jeg se min puls, hvis jeg har pulsbælte på. Jeg kan se, min aktivitetsmåler, som er den, der skubber allermest til een, når man ikke helt har lavet nok 🙂 Det er en tegning af et batteri, der langsomt fyldes op, efterhånden som man får rørt sig i løbet af dagen. Og løbende fortæller den een, hvor meget mere, man skal bevæge sig, for at nå dagens mål. Derudover er der skridttæller i (og jeg kommer dagligt over de 10.000 skridt) og kaloriemåler. Og kaloriemåleren er noget mere realistisk i forhold til f.eks. kalorietælleriet i endomondo, der normalt er dobbelt op af, hvad min loop påstår, jeg har brugt. Så længe min loop er parret med min pulsmåler, så tror jeg på loopen.

Det vil være svært for nogen, at få mig til at slippe min loop. Eneste muligt ville være at forære mig en V800 – Polars til dato mest avancerede sportsur. Når man først kommer i gang med at sætte tal på sin træning – og på sin dag, bliver man helt afhængig. Og konsekvensen er noget så vidunderligt, som at man får bevæget sig mere i det daglige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *