Papirøen – sådan har jeg ikke fået den før

“Vi kan bare mødes på papirøen” mente veninden, da vi igen igen ville have en kom veninde-sladder-kaffe .. en af dem med go tid – og massere af kaffe. Jeg har ikke været der før – så jeg måtte liiiige ind og tjekke.

Da jeg ankom, var toilettet, det første sted, jeg havde brug for at frekventere. Og det generede mig, at det eneste, jeg kunne finde var mandentoilettet – indtil de gik op for mig, at kvindetoilettet lå lige ved siden af – oplyst af et menneskestort kvindetegn over indgangen.

KvinderDet er som et slaraffenland for fantastisk mad – og vel og mærket gademad der er lavet, så det er muligt at betale. Vi fik en fantastisk is-kaffe med croissant  – og så fik vi smørrebrød til frokost. Og selvom smørrebrød lyder kedeligt og enkelt – så var det alt andet end. Rugbøddet var helt fantastisk lækkert -hjemmebagt – og lidt mere kerner end rugbrød. Og tilbehør mv. var super godt.

dansk gadekøkken
Stemningen – på årets varmeste dag – var dejlig. Der – helt ned til vandet – siddende og flyde mens bådene sejler forbi og en iskaffe tager den næste, føles livet pludselig helt vidunderligt. Laizze-fair og uforpligtende. Rodet på en måde,hvor alt aligevel gav mening – selv disko-kugle-koen i loftet.

Jeg glæder mig helt til at tage manden med næste gang – og så skal jeg prøve en fat-burger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *