Rom med hjem

Vi faldt over en flaske rom.
Vi er gået hen og har fået en ny hobby. Det der med, at smage på forskellig rom er faktisk ret hyggeligt. Ikke at nogen af os har ret go forstand på det endnu – men jo flere vi får smagt, jo bedre forstand får vi vel.

På vores lange gåtur idag, kom vi forbi en vinhandler der havde samme passion som os: Han havde butikken fuld af rom. Vi fik smagsprøve på nogle stykker- og var ret enige om, at vi ville have netop denne flaske med hjem. Den smager godt nok nærmest som sød rom-likør, frem for de rom, vi ellers har. Men jeg kan rigtig godt lide smagen. Og manden kan rigtig godt lide flasken og label 🙂

Vel hjemme på hotellet, har vi taget hul på den. På hotellet har vi “tag-selv-soft-ice” Sådan en gang god ide – med liiiige 2-4 cl rom henover – det er altså mildest talt ikke skidt!

Og når man så har en skvulp kaffe tilbage, så smager det så englene synger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *