Godt på vej til Kina

Jeg gjorde noget sidste år, jeg aldrig havde drømt om, at jeg kunne.

2014 var jeg stolt af mig selv. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde andet. Jeg tog min motionsmængde og 4 doblede den fra året i forvejen. I 2013 – faktisk d. 7/9-13 brækkede jeg benet og brugte 2 måneder i en kørestol – og rigtig mange måneder derefter på at komme op af den igen. Dermed var motionen ligesom på bordet, da 2014 startede. Og jeg endte da også med at få motioneret 104 timer i løbet af 2014. Ikke mindre end 2673 km blev det til – tilbagelagt primært på cykel. Jeg var helt ærligt imponeret af mig selv.

Men man ved slet ikke noget om sig selv, før man har givet den fuld skrald længe nok. For nu var jeg jo kommet godt ind i rytmen – og jeg fortsatte mine cyklerier med uformindsket styrke i 2015.
Hermed min oversigt pr. måned fra 2014 og fra 2015
2014 tid

2015 - pr måned

I 2015 brugte jeg ganske enkelt 378 timer med at motionere! Langt de fleste af de timer blev brugt på jernhesten – blandt andet frem og tilbage på jobbet.

Faktisk – når jeg forsøger at lave en rutebeskrivelse på en ture på 5515 km, er dette det nærmeste, jeg kommer. Koryk i Kazahstan – få 100 km fra Kina. Det er sgu da vildt!

2015 cykelturen

Og når jeg så har solet mig i kendsgerningen af, at jeg har tilbagelagt så store afstande – og at jeg har motioneret nøjagtigt så meget, som jeg gerne ville, kommer næste springende punkt: Hvordan gør jeg det igen? Hvordan gør jeg 2016 til motionsmæssigt at kunne ligne 2015?

Antallet af timer, jeg bruger på cyklen kommer ikke meget op (hvis ikke den nærmere kommer til at gå ned af) Jeg spændte buen til maks sidste år i forhold til, at jeg også har et liv med mennesker, der gerne vil omgås, mig når jeg ikke sidder på cyklen. Men at holde den bliver godt nok også en udfordring..

Det er faktisk det, året har lært mig: Min største motivator er: Elektroniske gadgets – og følelsen af at være bedre end man troede man kunne være. At slå sig selv.

Hm.. Jeg tror, jeg hører cykle kalde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *