Vi så kontant igår.. og fik os en griner, da Kontant kastede sig over annoncehajer, der ringer til små selvstændige for at sælge “optagelser i registre”. Deres metoder er uhørt grove. De får det til at lyde som om, de er en offentlig myndighed – og at regningen derfor er uundgåelig. I virkeligheden handler det om små snoldede registre på nettet..

Min mand siger dagligt “nej tak” til de idioter – også selv “nej tak” nærmest er umuligt at smøre ind i sætningerne, da der ikke som sådan er nogen spørgsmål, før de går det til endegyldige “Vi sender en ordrebekræftigelse – og send den venligst tilbage indenfor 2 timer med underskrift.”

Her vil jeg så henvise til “vibrugerikke.dk” der må anses for at være den mest geniale “nej tak” mulighed.

Choket blev ikke mindre, da chefen for et af registrene blev grillet af en journalist. Her fortalte manden, at han register – som han altså sælger annoncer til – havde 4000 besøg sidste måned – og 2000 måneden før. De 4000 hits havde en stakkels håndværker så betalt 250.000 kr for at få plads på!!!!

Så jeg vil hermed komme med et tilbud. Denne måned til dato har denne blog 6737 hits og sidste måned 5521. Der er altså dobbelt så store  chancer for at blive set her, end på det register, de har betalt 250.000 kr for !!!

Så hermed ugens tilbud: Kommentarer koster nu kun 10.000 kr pr kommentar. Det er altså MEGET MEGET billigt i forhold til de andres annoncepris – og her får du endda selv lov at skrive, som det passer dig!!

Og husk, din kone/mand/kanariefugl har allerede godkendt vores aftale pr. telefon – og jeg har det på DVD og overvågningskamera og sattelit, som jeg sender til RKI, SKAT og erhvervs og selskabsstyrelsen og alle andre,der vil høre på mig, hvis du ikke betaler 🙂

/ Mine meninger

5 Replies

  1. Så det også igår.
    Forleden havde vi med garanti samme folk i røret her. Jeg lyttede ikke ordentlig efter – og stillede om til en anden. Men man bliver sgu fanget af at de siger xxxx-registret for det lyder så fandens officielt. Hvor er man altså naiv.
    Håber aldrig at jeg bliver fanget i sådan noget….. det gør jeg nok ikke – jeg er for nærrig med mine penge.
    Knus

  2. Åh, jeg har sådan lyst til at bruge penge idag – så hvorfor ikke bruge dem her 😉
    Jeg har selv haft lidt sjov med en af den slags sælgere, og han blev vist en kende skuffet over at jeg faktisk slet ikke har brug for at reklamere, da jeg i og for sig ikke har noget at reklamere for 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *