D. 12. juli 2012 sagde jeg “Ja” til Ricky – oppe på rådhuset. Han sagde det først – og derefter smuttede vi til Sverige i hans forældres sommerhus. Der gemte vi os en uge – uden nogen vidste nogen om alt det med, at vi havde sagt “ja”.

Året efter tog vi en tur til Stockholm – han og jeg – for at komme i tanke om, at vi ligesom havde sagt ja. Og i 2014 endte vi på Gram Kro – med en fantastisk tur til Ribe – igen ham og mig.

Sidste år var vi i Middelfart. Lange ture, lækkert mad – og truslen om en brotur gik dagene hurtigt med.

Og nu kommer dagen snart igen: d 12. juli. I år falder det ikke op af en weekend – så jeg havde regnet med, at vi måske fandt ud af noget op imod næste weekend. Men idag tikkede der en e-mail ind på jobbet: “Husk at pakke dit badetøj”. Hmm.. Hårdt presset, kunne han fortælle, at bilen bliver pakket i morgen eftermiddag – og så går turen til ?? Ikke på vilkår om manden vil ud med det. Det bliver helt sikkert i Danmark. Og det bliver meget sandsynligvis i en by, hvor jeg aldrig troede, jeg skulle overnatte.. Han påstår, vi skal over en bro og at han har planer om, at vi skal ud og sejle. Og så ved jeg, at han har hang til kroer – heldigt – for det har jeg også.

Jeg må vente til imorgen med at finde ud af, hvor vi skal hen. Jeg ved bare, at jeg skal møde på hans arbejde fredag kl. 14:30 – og så kører vi. Ud for at fejre os. Ud for at nyde hinanden. Ud for at minde hinanden om, hvorfor det var, vi sagde ja – for nu 4 år siden.

Dette her bryllupsrejseri – det kunne jeg godt gå hen og blive helt afhængig af

Billedet er fra sidste års tur. Hospitalet i Middelfart er lavet om til hotel, hvor vi overnattede to nætter <3

/ Bryllupsrejse, Min mand Ricky

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *