Egentligt er det slet ikke et energi bust, jeg har brug for. Jeg har brug for at tabe mig igen. Jeg er tilbage på udgangspunktet – og ved udemærket godt, at der venter mig lykke og glæde for enden af alle de kilo, jeg skal af med igen. Jeg ORKER bare ikke at tænke på vejen derhjem.

Så lige nu hedder det sig, at jeg trænger til et energi bust – og DET er sandt. Lige om lidt fylder yndlingssønnen 8 år. Og lige om lidt er det årets travleste periode på jobbet.

Fra oktober og frem til Januar løbetrænede jeg. Det gik over al forventning – men fra Januar til idag, er det som om tingene er gået i stå. Jeg kommer igang – løber tre gange – forbedre længde og tid, og falder så om med halsbetændelse eller hænger fast i hjemmet grundet syge børn. Og pludselig er der gået 14 dage uden motion.

Den gode kondition kan ikke være langt væk – for den var der i januar. Og jeg har lavet lidt. Så nu tager jeg en dag af gangen. Idag er der ingen syge børn. Der er ingen regn, slud eller is på vejen. Der er i det hele taget ikke en dårlig undskyldig i mils omkreds.

Så nu løber jeg … lige efter jeg har dyrket en times Zumba..

/ Vægttab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *