Jeg var faktisk små-sur på herren i huset. Meningen var, at vi skulle i Sommerland Sjælland sidste uge i min ferie. Men pludselig var tiden gået – og der var kun søndag tilbage. Jeg havde prøvet at pippe adskillige gange – men manden havde travlt og hørte ikke noget. Jeg var nemlig bange for, at parken ville blive slemt besøgt i weekenden. At der ville være mennesker overalt – og at fornøjelsen dermed ville forsvinde, fordi dagen ville gå med at stå i kø – frem for at prøve noget.

Inden vi tog afsted, var jeg på Sommerland Sjællands hjemmeside. Her dukkede der pludselig en “hemmelig kode” op. “Indtast denne kode i bankboksen ved informationshuset” stod der. Og ganske rigtigt – da jeg kom frem og indtastede koden i den lille boks, der hang lige bag toiletterne, gik den op. Der var desværre ingen is-seddel.. Mon ikke der er nogen, der var hurtigere end mig den dag? Men ideen var rigtig god!

Men jeg tog godt og grundigt fejl. Naturligvis var der andre mennesker – men aldrig så mange, at man skulle stå i kø i 10 minutter for at prøve noget.

Jonathan startede i “mini-land”. Og hvis det stod til ham, så var vi endt der. Jonathan kørte i minitog, fløj en tur i flyveren og kørte rundt i de små biler. Alt var styret af knapper af forældrene og ingen steder stod han i kø. Faktisk kunne han tage tur efter tur, når det passede ham. På den måde var han togchauffør en 4-5 ture i træk. Imens tog min datter adskillige ture i skibet, der drejede rundt – og i rutsjebanen.

Efter en pizzabuffet, var turen kommet til at trække i badetøjet. I badelandet var det lidt flere mennesker, end generelt i parken – men det var stadig slet ikke noget, der hæmmede ens aktivitet.

Jonathan var ved at være træt – og endte med at falde i søvn i en solstol, mens min datter moslede fra rutsjebane til rutsjebane med sin far lige i hælene. Der var et utal af muligheder – for alle – ligefra dem, der var mindre end Jonathan til de vovehalse, der ikke er bange for “frit fald”.

Da Jonathan endelig var vågnet var det morens tur til at få sine ønsker opfyldt.

Jeg ELSKER jungleture – og den i sommerland sjælland er den bedste, jeg til dato har mødt. Jonathan var helt vild. Mens min datter og jeg levede som i vores egen lille “robisonade”. Vi kom over floder, og gik i armgang (og HUN gik i armgang) Vi var i hemmelige labyrinter, hvor der var helt mørkt – og vi gik over broer, vi skubbede togvogne – og  gik på små sten i et vandhul. Alt sammen utrolig godt lavet. Undervejs var der en opgave. Man skulle lægge mærke til tegnene undervejs. Det kan anbefales, at holde GODT øje, for turen ender med en test i hvor opmærksom man har været… Alle tideres junglerute. En vigtig detalje er også at, der hele vejen (opnær over vandet) var mulighed for en “alternativ” sti, hvor en mormor kunne gå – og dermed holde øje med ungerne uden selv at skulle gå i armgang.

Derefter var vi en tur i Amazone. Det var en tømmerflådetur gennem floder i amazone. Det vrimlede med krokodiller – og turen var vist lige lidt meget for Jonathan, selvom han ikke sagde noget.

Da den første krokodille kom frem, røg Jonathans fødder LYNhurtigt op fra tømmerflådens gulv og op på bænken. Jeg tog ham op på skødet – og der syntes han vist at turen var meget god – men stadig ret uhyggelig.

Vi fik rådet bod på krokodillerne, da far tog Jonathan med i en go-kart. Jonathan lignede en meget lykkelig dreng inden bag den meget store styrthjelm – og far nød vist også turen.

Tiden var lynhurtigt fløjet og vi skulle gå mod udgangen, da klokken var tæt på 19. På vejen kom Jonathan og jeg dog til at gå igennem en grotte. Grotten var en rund sti, – og der midt i var en stenplads – og rundt om hele stien – mod midte – var der huller ind mod midten – og i disse huller var der vandpistoler. Jonathan og jeg fik hurtigt stillet os i position – og han fik skudt sin mor godt og grundigt gennem hullet – over midten og ind af det hul, hvor jeg stod og så ud. Det var helt bestemt noget af det, han mente var aller mest morsomt. Tænk at skyde på mor, så hun blev våd!

Vi havde ganske enkelt alle tiders dag. Jeg var bare ked af, at dagen så hurtigt var gået. Vi kunne sagtens have brugt både en og to dage mere derinde.

/ Forbrugererfaringer

2 Replies

  1. Var der for en måneds tid siden med hele banden af børn og børnebørn og det var bare HELT FEDT!
    Jeg har hørt at arvtageren ikke vil videreføre forretningen – – – så du kan sikkert købe biksen hæ-hæ!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *