Jeg var ikke nævning i sagen – og jeg har derfor ikke den fornødne viden til at vide, hvorvidt alle 9 var indblandet eller ej. Når nævningene har sagt, at de alle 9 var fedtet ind i projektet – så er jeg sikker på de har ret. Hvis de var kommet til en anden konklusion, så havde jeg også været overbevidst om at DET måtte være rigtigt – for de sidder med langt flere oplysninger, end jeg har tilrådighed.

Men jeg har længe været bekymret for strafniveauet. Tanken om, at tanten – efter at lokke Ghazala i baghold – skulle kunne “nøjes” med to måneders fængelse.. den var næsten ikke til at bære. Jeg synes, jeg, den ene gang efter den anden, hører om meget grove forbrydelser, der straffes med små korte overskuelige straffe. Hvis broren som den eneste fik en “ordentlig” straf – og de andre fik 1 måned eller to – så ville budskabet været meget skridt. “Æresdrab er forbudt – meeeennnn… ”

Derfor var det med stor fornøjelse, at jeg igår læste, at de 8 af dem, skal dømmes med 5 år eller mere. Den sidste kan få en kortere straf. Igen – den, der får den kortere straf.. Det er der HELT sikkert en god grund til. Han er sandsynligvis ikke helt så fedtet ind, som de andre. Der er formildene omstændigheder – hvad ved jeg. Men tanken om, at 8 af dem MINDST får 5 år. Det fryder min retsfølelse..

/ Mine meninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *