Jeg vågner langsomt ved at en lille hånd, der sniger sig ind i min – og en lille krop, der lægger sig tæt, tæt op af min dyne varme krop.

Jonathan er stavret søvndrukken gennem stuerne - klokken er 6:50 – og nu skal han lige sove resten af natten med mor og far. Hans lille lune krop dufter af drømme og en lang nat under dynen – og så dufter han stærkt af Jonathan.. duften jeg altid vil kunne genkende. Den, man kunne vinde millioner på, at få sat på flaske – og sælge som parfume.

Han vælter rundt om mig – og lægger sig i midten – lige mellem mor og far. Samtidigt – og med hver vores dyne, åbner vi dynen og inviterer ham ind i varmen. Han lægger sig på siden, folder hænderne frem for sig og sover videre.

Det er duften og følelsen af nærhed, der vækker mig – lige så langsomt. Jeg vågner med et smil – og slukker vækkeuret med en hurtig bevægelse. Jeg lister tilbage i sengen for at nyde varmen og samværet.

20 minutter efter er jeg oppe. Datteren og jeg er i fuld sving. Far er ved at serverer morgenmad – og kalder på Jonathan.. men Jonathan ligger så godt, at han bestemt ikke har tænkt sig at komme op for at spise.

Far går ind og hente ham. Sætter ham foran skålen med corn-flakes og smiler godmorgen til ham. Jonathan tager skeen op – og ser ud som om han er igang.

Far går i bad - og netop som far lukker døren til badeværelset, vender Jonathan sig om – og løber tilbage i den lune seng.

 

 

/ Hjemme hos os

3 Replies

  1. lyder som hjemme hos os 🙂 Tidspunktet skal bare flyttes til kl. 5.00 og der kommer 2 børn ind. Det er så soper hyggeligt! – og jeg ville ikke undvære det for noget som helst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *