Jeg må indrømme.. Jeg er glad for, at Lalandia har taget andre forlystelser seriøst – for badeladet de har sig er LIIIGE en kende for ulækkert til mig.

Det er ikke Lalandias skyld. De gør hvad de kan, for at holde området så pænt og nydeligt som muligt – men med så ubeskrivelig mange daglige gæster – og så ubeskrivelig mange blebørn – så MÅ der ske uheld – og ikke bare indimellem – men HELE tiden.

Allerede i omklædningen går det galt. Der er fine plakater, der fortæller, hvordan man skal vaske sig. Men folk kommer ind i omklædningsrummene iført deres badetøj – og rigtig rigtig mange af dem, fjerner dem ikke! Dermed er der rigtig mange af de badende, der ikke har vasket sig på de mest kritiske områder.

De væreste var alligevel dem, der med tørt hår og tør badedragt vandrede lige igennem brusekabinerne – uden overhovedet er gøre anslag til at vaske sig.

Når man så kommer op, så er der FYLDT med svedende mennesker, der vandrer rundt mellem hinanden. Ispapir, ølsjatter og lidt æggesalat er helt normale ingredienser på diverse borde og stole – ligesom rester af pommes frites ligger de mest mærkværdige steder. Og igen – personalet gør virkelig hvad de kan for at fange de mærkværdige ting – men det er svært at nå at samle op efter så mange mennesker.

Når man går op i rutsjebanen har jeg oplevet mere end een gang, at der lugtede voldsomt af kloak.

Uheldene har jeg set mange af. Det er det med de helt små børn hvis badebleer er gået læk. Dette synes jeg nu er forældrenes ansvar. Når man bader med helt små børn, må man også være MEGET opmærksom på, hvorvidt "lille Peter" har haft sin "morgentoilette" eller ej. Hvis IKKE, så er det med at være ekstra opmærksom – og om at trække ham væk indimellem så der ikke sker et uheld i forhold til de øvrige børn. Men selvfølgelig KAN uheld opstå.

Her har Lalandia også forsøgt at give så gode muligheder som muligt. For nedenunder er der et stort  område alene til de helt små børn. Her er der 3 meter til børnetoiletter og til alverdens puslemuligheder – så "lille peter" hurtigt kan blive hjulpet, hvis der skulle ske noget – hvis mor og far ellers vælger at lade lille Peter være i nærheden af det område.

Jeg har oplevet mere end een gang, at et bassin er blevet lukket, mens en medarbejder går rundt med et "fiskenet" over bassinkanten, for at hjælpe lille peter og hans forældre af med det lille peter nu engang ikke kunne holde indenfor bleen. Og DET er ulækkert! Meget ulækkert.

Jeg badede en time – så havde jeg fået nok af sved, pommesfrit og mærkelige fiskenet, der skulle hente ting, jeg ikke var interesseret i at vide, hvad var,op. Jeg badede to gange i huset, bare for at have en fornemmelse af, at få "badelandsvandet af mig" – men jeg er nok bare sart.

6 Replies

  1. Neiiii Pernille…fyha…det kan jeg slet ikke have. Vi står og skal derned med begge mine piger ( 3 år og 4 mdr)her i slutningen af juni sammen med svigerfamilien. Badede Jonathan der? Fik I dårlige maver? Puuuhhhaaa…den lille skal selvsagt ikke ind i badelandet, men har da bestemt heller ikke lyst til at sende den store derind. Håber hun er mere til legelandet.
    Kh Smilla, der ofte læser din blog, men ikke får kommenteret

  2. Hej Smilla..
    Vi har haft “lalandia syge” de sidste to gange, vi har været der – men ikke denne gang (endnu) Så vi krydser fortsat fingre 🙂
    Der er så mange muligheder dernede.. Badning er kun een af tingene. I skal se det nye Monkey Tonkey land. Det er HELT vildt, så mange lege muligheder.
    Så bare rolig – det skal nok blive rigtig godt 🙂 Og måske kommer I der ned på et tidspunkt, hvor der er noget færrer gæster – det vil hjælpe meget.
    Rigtig go tur !
    Mange hilsner
    Pernille

  3. Øv, lyder klamt:( så skal vi i hvert tilfælde ikke dér hen. En gang skulle I prøve Fanøbadeland, det er altså godt, men også forholdsvis lille

  4. Jeg har aldrig været i tvivl om at du har ordet i din magt :))
    Men den beskrivelse er altså så “livagtig” at jeg totalt har mistet lysten til nogensinde at sætte min ben der 😉
    Knus Katja

  5. Også var der mig der glæede mig til ar komme derned xS
    Føj, det virker klamt :/
    Nå, tror jeg vil se det før jeg tror det, og ikke fordi jeg ikke tror dig, men håber det ikke er sandt det dus kriver >.< Specielt det med "lille peters" dit og dat! AAADR! Hilsen Rikke på 12

  6. Mon ikke det er blevet bedre i og med, at der ikke er helt så belagt nu, som der er i højsæsonen? Jo færrer mennesker, desto mindre skidt.. jo.
    Go tur.. Vi har været der mange gange – og kan – trods ovenstående – godt lide at komme der.
    Mange hilsner
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *