I mine egne tanker fantaserede jeg om den skattechef, der måtte være død. Toget var flygtigt kørt forbi SKAT – og der var flaget på halvt. Gad vide om medarbejderne også bliver halvflaget for? Måske er det en afgået chef? Man gør det helt sikkert ikke for en afgået mening medarbejder.

Medina fylder hele mit indre, da jeg går forbi Børsen. Nu får jeg det lidt dårligt. For den der skattechef.. Han må da være højt på strå, når ligefrem Børsen halv-flager med!

Og da jeg står foran Folketinget, kan jeg mærke, hvordan hjertet sætter sig helt oppe i halsen. Hvad søren er jeg gået glip af?? For også her flager de på halvt. Men hvis det skulle være et folketingsmedlem, hvorfor skulle SKAT så også flage på halvt? Det går op for mig – der på vej op af trappen – at vi nok taler om nogen mere end almindelige vigtige. Finansministeren? Statsministeren?? Dronningen???

“Hvorfor flager vi på halvt” spørger jeg vagten bag glasruden. Han smiler bredt da han siger “Det er jo 9. april!!”

Det ER det sgu da også! Men når det nu efterhånden er 70 år siden.. Smiler af min egen forglemmelse og lettelsen over, at verden heller ikke idag nået at gå under på min vej fra hjemmet til jobbet.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *