Uden strøm

Juleferie – og så går strømmen.

Så er det man meget hurtigt kommer til den erkendelse, at vi egentligt ikke har så meget at byde på sådan helt uden strøm. For filmen, jeg netop så, må vente til strømmen kommer tilbage. Og kommunikation på internettet er stærkt begrænset af, at jeg ikke længere har wi-fi. Jeg bor tilpas langt væk til, at 3G netværk ikke er verdens mest stabil.

Tøjvask kan jeg ikke fornøje mig med. Og opvaskemaskinen må vente. Brødet, jeg egentligt gerne ville bage forud, bliver svært at få bagt – og inde da, bliver det svært at få rørt dejen sammen. Iøvrigt vil det nok være smart at undgå at åbne køleskab og fryser for meget – for det fald, at strømafbrydelsen bliver af længere art.

Tilbage sidder jeg med en computer, der fortæller mig, at der er 14% strøm tilbage –og en bog. Sådan en med bogstaver og sider. Og selvom det er december – og tæt på den korteste dag på året, så er der stadig lyst udenfor. Så sætter jeg mig i sofaen og læser, så er der lys nok.

Jeg må så drømme mig til kaffen – for den er svær at få varmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *