Året, der gik og det, der kommer

I nyere tid er det svært at slå 2012. Året, hvor jeg blev forlovet, købte hus, flyttede sammen med min mand og min nye familie og blev gift. Men hvert eneste år efter 2012 har stadig været en gave, der bliver ved med at give. For størst er kærligheden. Jeg føler mig elsket helt ind i min inderste kerne af min mand, min livsledssager og min bedste ven. Jeg er aldrig i tvivl om, at han er ved mig – at vi er sammen. Den kærlighed gør hele forskellen.

For roen og den konstante summende lykke, der hviler her i huset og får mig mere og mere til at trække vejret i et andet tempo.

Det berusende ved min nye vejrtrækning, er det stadig større overskud jeg har, til at gøre ting for mig selv. Jeg har et stadigt større overskud til at gennemføre de ting, jeg sætter mig for.

Det er underligt i disse “nytårsfortsæts-tider” at se, hvor andre lover sig selv at dyrke mere motion næste år. Jeg vil ikke dyrke mere motion. Jeg er i glimrende form. Jeg skal bare fortsætte det gode arbejde.

Så lover folk sig selv, at de vil spise bedre. Jeg skal ikke spise bedre! Jeg skal bare fortsætte med at gøre, som jeg gør. Jeg har tabt 15,7 kg i året, der er gået: Jeg spiser nøjagtigt, som jeg skal. Jeg er mere end tilfreds med egen indsats.

Og med mine gode madvaner – og mine fortræffelige motionsvaner, følger et overskud og en evne til at gøre endnu mere. Og for mig i år bliver det:

1) Fokus frivilligt arbejde. Jeg vil læse med et barn, der har svært ved at læse – og hjælpe dem videre i processen.
2) Blive styrket og stærkere i min bullet journal – og min taknemmelighedsdagbog.
3) Blive mere fast skribent på nilleper.dk

2017 var et fantastisk år for mig personligt. Et år, hvor jeg som menneske føler, jeg er vokset – og kan se tydeligere. Jeg glæder mig som et lille barn til at se, hvad 2018 kommer til at bringe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *