Indrømmelser fra en smarthome-afhænging. Nu med dørklokke

Mængden af afhængighed – har jeg læst et sted – er konstant. Så: Engang var det LEGO, jeg købte hver måned til lillesønnen. Men lillesønnen blev stor – og LEGOkedelig. Sukker du’r heller ikke, når man spiser LCHF og nu, hvor det er januar – og den er hvid, så er alkohol også ude at billedet.

Så må man leget med det, der er tilbage. Og her i huset har vi en afhængighed, vi ikke sådan lige kommer os over:

Vores smarthome

Det er blevet til flere Philips Hue pærer og lamper, end jeg vil være ved. Og til magnetiske dørcensorer, højttalere, chromecast og brandalarmer. Måned for måned udvides samlingen. Og det er ren hygge. Jo flere åndssvage gadgets, vi føjer til samlingen, jo flere vanvittige rutiner, kan vi sætte igang.

Og denne måneds investering er noget, jeg har drømt om længe: En dørklokke. En dørklokke, der er tilkoblet vores smarthome. Med kamera, mikrofon og højttaler.

Vores tidligere dørklokker har været svære at høre, når vi f.eks. var i kælderen. Men min nye “Ring” dørklokkes funktioner giver helt nye muligheder.

I og med, at vi kan kører det over nettet, kan vi koble ringeriet til alt muligt andet.

Ringer du på hos os, tænder lyset i bryggerset. Og alle højttalere i hele huset “There is someone at the door”. Lyset skifter farve i hele huset. Vores telefoner har så “Ring” dørklokkeappen – så uanset om vi er hjemme – eller ude, kan vi straks se, hvem der er ved døren – og vi kan tale med dem.

Aldrig mere kan pakkebudet påstå, at vi ikke åbnede. Aldrig mere misser vi et besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *