Det er vist mere hårdt for mig at se på det, end det er for hende.. Min datter på 10 år og 4 måneder er vist ved at være færdig med at lege. Hun har nu officielt ikke leget i flere uger.

Og dog ..

for selv om Barbiedukkerne og Legoet bliver i skabet, så leger hun gerne og meget på nettet. Her laver hun "butikker" og sites med bondegårde m.v Hun leger præst, sygeplejerske og læge på Harbo – og hun leger med tonsvis af unger, der også leger på de sites.

Men det foregår alt sammen på skrift.

Endnu en epoke er slut.. Afsluttede epoker er en sørgmodig ting, fordi man siger farvel til een ting. Gudskelov siger man også "goddag" til en anden ting.. Men altså.. Herhjemme havde vi jo forestillet os, at hun ikke blev "ung" før rundt regnet som 25 årig. Men vi må nu erkende, at aldersgruppen "tween" eksisterer i bedste velgående.. og vores datter udvikler sig fuldkommen som alle andre unge på den alder.

/ Min datters udvikling

4 Replies

  1. jamen kære, du går faktisk en rigtig sjov tid i møde lige nu. Det er hamrende morsomt at se, hvordan ens lille-pige udvikler sig fra ja netop lille-pige til kvinde-in-spe. Lige nu deler vi tøj, musik, udveksler erfaringer med cremer og hudplejeprodukter, de første kærestesorger osv.osv. Det er faktisk i den alder, man begynder at ku’ se resultaterne af sine forældreanstrengelser.
    Og du en lille tak til dig! Efter dine opmuntrende ord fik jeg endelig taget mig sammen til at oprette min blog. Du er velkommen til at kigge forbi ved lejlighed. Men lige en lille advarsel: Jeg er skide sur for øjeblikket!

  2. Hvis jeg kunne sang jeg Jesse’s sang fra Toy story 2 – dengang jeg blev elsket. Alt det glemte legetøj der nu ryger på hylden og aldrig mere får samme plads i det lille pigehjerte.. åh suk. Der vil stadig komme dage hvor du kan puffe lidt til hendes dør og se legetøjet være i brug, men de vil blive færre og færre og tro mig: hun indrømmer ikke at hun er midt i en leg :o)

  3. Nej, for hun er jo netop stolt over at være “på vej videre”, – det er en skøn ting. Og selvfølgelig vil hun lege længe endnu, selvom det ikke er legetøj der står på ønskelisten.
    Vi leger alle sammen, drømmer om man vil.
    Det gælder bare om at finde det dejlige i den nye tid.
    Og et lille ps. Kunne du komme med nogle links til nogle af de sider din datter bruger: sider med bondegårde og lave butikker. Det lyder lige som noget for småpigerne her, nå ja, i hvert fald for den store 😉
    Knus.

  4. Hej Ane Mette
    Min datter er mest på “habbo.dk” – Det har fået sønderrivende kritik i EB idag.. og det ER dyrt at være der – hvis man ønsker sig nogen af tingene.. men altså .. Det er ganske gratis at være der – det er gratis at have en profil og det er gratis at få “hotelværelser” – men skal værelserne fyldes med møbler, koster det.
    netstationen.dk er også god, siger hun. Hun kender den dog ikke ret godt.
    Desuden findes der et utal af “dulle” sider f.eks. http://dudu.dk/ hvor man kan “lave sin egen dulle”. (påklædningsdukke on-line agtigt.. men med “seje” duller i Barbiestil)
    Derudover laver hun sine egne hjemmesider primært på webbyen.dk – hvor man kan lave 5 sider gratis. Nu har hun sparet sammen til et ekstraabonnement, så hun er ved at lave den helt store ting.. Hun kan lave egne hjemmesider i timer. Hun har bla. lavet http://netdyreliv.webbyen.dk/ Hendes ide her, er at man kan skrive til hendes e-mail, og “oprette” sig som bruger (naturligvis gratis – for for hende handler det jo alene om legen!)Hendes mor er desværre allerede frataget muligheden for at købe dyr. Jeg købte en kat – og “glemte” at besøge den i en måned, så jeg er vist ikke så populær der 🙂
    Det at lave sin egen hjemmeside er noget, hun har brugt TONSVIS af tid på 🙂
    Mange hilsner
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *