De ringede fra vuggestuen idag "Jonathan har lus". Det er 4. omgang lus i familien denne vinter. To gange har vuggestuen ringet – og to gange har vi selv opdaget det.

Det er hæsligt! Jeg HAAAAADER det!

Men jeg kan nu garanterer, at Jonathan ikke længere har lus.

Jeg fik ned og købte en trimmer hos Imerco. Jeg ledte efter den, der kunne give den længste hårlængde. Jeg havde en klump i maven ved tanken om min stakkels knægt, der skulle trimmes. Og trøstede mig ved at 4 cm hår jo altså også er hår.

Jan gik igang med at trimme Jonathan, inden jeg nåede at sige noget. De hyggede sig meget godt. Jonathan synes egentligt det var meget sjovt at håret faldt fra hans hoved.

Og resultatet er hårrejsende.. Intet mindre.

Vel og mærket på alle andre en Jonathan.
For Jonathan har ganske enkelt ikke et hår tilbage på sit hoved.

Er jeg en tøsedreng, hvis jeg indrømmer, at jeg gik ud på toilettet, for at sunde mig?

/ Hjemme hos os

6 Replies

  1. Altså, ja, jeg synes du er en tøsedreng (m/k)… Han er lige knap børnehavebarn og så er kort hår altså helt normalt – han ligner ikke en totalt outsider.
    Nej, det var noget andet dengang min SØSTER fik lus for 3. gang på en sæson. Hun gik på det tidspunkt i børnehaveklasse eller første klasse på det tidspunkt. Mine forældre (begge to) klippede det af i 4mm… Min onkel kaldte hende Martin (det drengenavn der er tættest på hendes) i flere måneder. Og min mor blev nødt til at købe tonsvis af lyserødt tøj for at mildne min søster der ikke var meget for at ligne en DRENG!
    Men hun overlevede og så i øvrigt rigtig sød ud. Det gode ved hår er at det vokser ud igen – og glæd dig i mellemtiden over at kort hår er så praktisk 🙂

  2. puuuuuuhaaaaaa, det er bare min skræk….kan du se Martin skaldet for dig? – men det er hvad der sker hvis han slæber lus med hjem – og tænk hvis ham “smitter” far og mor – OOOHHH GRU…
    gadvide om det hjælper at han bader i klor en gang om ugen – eller om vi bare har været ualmindelig heldige?
    knus
    og nej du er ikke en tøsedreng og heller ikke en tøsetøs

  3. Jeg tror bare ikke I har haft 10 årige piger i huset. Piger med langt hår – i skolealderen. .Det er det, der gør forskellen.
    Og NEJ – jeg kan IKKE se Martin for mig sådan.. Jeg kan ikke se Jonathan sådan – men det må jeg jo vænne mig til.
    Ved du hvor mange mm håret vokser om dagen?

  4. vist ret forkselligt, mit fx vokser ret meget over gennemsnittet – men er det noget med 2mm om dagen….kan ikke huske det præcis – tror ikke du skal regne på det, så bliver du deprimeret:(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *