Der lå en ekstra gave til mig, da jeg kom hjem igår.

I min gave lå adskillige ting, som jeg kan bruge til mit hemmelige projekt. Det skal være en overraskelse for Jan – så min veninde havde allerede advaret mig på forhånd om, at måtte sige, at "Hun mener da vist, jeg skal have mig en ny hobby" som svar på tiltale, hvis manden skulle "lugte lunten".

Men det gjorde han ikke. Han kommentar var:

"Hvad søren… Er det en gør-det-selv gave? Skal du så sende den tilbage, når du har lavet den?" Jeg smilede bare "ja" og nød alle de små krimskramsting, der passer som fod i hose til mit store projekt. Der går lige 6 måneder før manden for alvor forstår, hvorfor det er ALLETIDERS gave.

Tusinde tak for betænkligheden og gaven!

/ ..sagde hunden

5 Replies

  1. Jeg er glad for den endelig nåede frem – ærlig: jeg er meget meget træt af Post Danmark. Jeg er sikker på 2 chimpanser på et hjulede cykler kunne bringe pakker og breve ud bedre! Og det sikkert også på den halve tid.
    Håber du hygger dig med det – skal vi ikke give Kris 3 hints? 1)Angela gør det (og hun er damn god til det) 2)Gaven er købt i den butik ved siden af punkt 1 i Frb. Centeret og de har en udstilling om det lige inden for døren. 3) Fang os på msn og spørg :o)

  2. Og skal vi andre så leve i uvidenhed i 6 måneder? – og hvad hvis manden nu stadig læser med?, har du tænkt på det?
    knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *